Omega Seamaster Planet Ocean Dark Grey: Ελαφρύ αλλά ισχυρό

Omega Seamaster Planet Ocean Dark Grey elafry alla isxyro

Η Συλλογή Seamaster της OMEGA έχει μια μακριά ιστορία επαναστατικής τεχνολογίας και πρωτοποριακών νέων υλικών.

Φέτος, η κληρονομιά στην εξειδίκευση συνεχίζεται με την κυκλοφορία του νέου Planet Ocean Dark Grey ενός τολμηρού ρολογιού που έχει φτιαχτεί από κεραμικό νιτρώδους πυριτίου (Si3N4).

Αυτή είναι η πρώτη φορά το νιτρώδες πυρίτιο χρησιμοποιείται από την OMEGA σε τόση έκταση επάνω σε ένα ρολόι. Το αποτέλεσμα? Ένα κομμάτι έτοιμο για τις πιο σκληροτράχηλες περιπέτειες κι αφάνταστα ελαφρύ.

3. OMEGA 215.92.46.22.99.002 Planet Ocean GMT Dark Grey Back 45

Το χαμηλό βάρος τους κεραμικού νιτρώδους πυριτίου προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης στον καρπό, ενώ η στιβαρή κατασκευή του προσφέρει αξιόπιστη αντοχή για σοβαρές εξερευνήσεις. Όσον αφορά στο σχεδιασμό του, το σκούρο γκρι υλικό έχει χρησιμοποιηθεί για την κάσα των 45,5 mm, την πίσω όψη με το NAIAD LOCK και το δαχτυλίδι της στεφάνης.

Επίσης, η OMEGA χρησιμοποίησε τιτάνιο Grade 5 σε άλλη απόχρωση για το κυρίως σώμα της στεφάνης, το κούμπωμα-μπούκλα καθώς και για το καντράν με αμμοβολή με τους δείκτες και τις ενδείξεις από ανθρακίτη. Το συγκεκριμένο είδος τιτάνιου χρησιμοποιείται ευρέως και από τη βιομηχανία της αεροπορίας. Κι ενώ όλα αυτά τα στοιχεία ενισχύουν το επίπεδο ανθεκτικότητας του ρολογιού, το βάρος του παραμένει εξαιρετικά χαμηλό.

OMEGA 215.92.46.22.99.002 Position C

Στην ίδια λογική και ο μηχανισμός του ρολογιού έχει παρομοίως μια σκούρα αισθητική. Ο μηχανισμός OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8906 σε τιτάνιο Grade 5 είναι μια εξαιρετικά ελαφριά μηχανή με λειτουργία GMT function που εγγυάται ένα εξαιρετικό επίπεδο ακρίβειας κι επιδόσεων και είναι τοποθετημένη πίσω από ένα κρύσταλλο σαπφείρου με επεξεργασία ενάντια στην αντανάκλαση και στις δύο όψεις. Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 600 μέτρα, σε ακολουθία με την εντυπωσιακή θαλασσια υποδομή όλων των Seamaster.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style