Technogym Experience Center: Εγκαίνια για το αύριο στην εμπειρία άσκησης

Technogym Experience Center egkainia

Τα εγκαίνια του καινούργιου Experience Center της Technogym Greece το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου, τα είχαν όλα -και όλοι ήταν εκεί: fitness enthusiasts, αθλητές, προπονητές, στελέχη από τα HQ της Technogym στην Ιταλία και του Ομίλου Φάις που την αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα -και φυσικά, κόσμος που ήθελε να δει από κοντά όχι απλά έναν νέο, αλλά έναν πρωτοποριακό χώρο αφιερωμένο στην ευεξία.

Τα 750 τ.μ. του Experience Center δημιουργήθηκαν για να είναι σημείο αναφοράς για όλους τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας. Το κορυφαίο brand εξοπλισμού και ψηφιακών λύσεων στο κομμάτι του fitness θα προσφέρει σε επαγγελματίες και καταναλωτές τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία Technogym. Περνώντας την είσοδο στο 77 της Λεωφόρου Ποσειδώνος, μπαίνεις πλέον σε έναν κόσμο όπου ο ενθουσιασμός σού ανεβάζει τους παλμούς από το πρώτο κιόλας βήμα.

Εδώ, έχεις το προνόμιο να έρθεις σε επαφή από κοντά με όλο το οικοσύστημα της Technogym: τον smart connected εξοπλισμό, τις ψηφιακές υπηρεσίες, τις on-demand προπονητικές εμπειρίες και εφαρμογές που σου δίνουν την ευκαιρία να μετατρέπεις κάθε προπόνηση σε εμπειρία, όπου και αν βρίσκεσαι.

Technogym Experience Center μπορεί να σημαίνει καινοτομία και high-tech fitness experience, δεν εξαντλείται όμως εκεί. Τόσο το βράδυ των εγκαινίων, όσο και καθημερινά, το «παρών» έδωσαν και δίνουν τόσο ειδικά καταρτισμένοι και έμπειροι προσωπικοί γυμναστές, όσο και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Ο λόγος, απλός. Πέρα από τη γνωριμία και επαφή με την εμπειρία Technogym, μπορείς να έχεις ένα οικιακό γυμναστήριο σχεδιασμένο όπως ακριβώς το θες. Η εξατομίκευση εξάλλου είναι αξία-κλειδί για το μοναδικό brand που προσφέρει το Precision Training, μια πλήρως προσαρμοσμένη εμπειρία προπόνησης με βάση τις ατομικές ανάγκες, τις προτιμήσεις και τους στόχους σου.

Τέλος, όσοι βρέθηκαν εκεί στο festive opening πήραν και μια εικόνα της ολιστικής προσέγγισης του χώρου σε ό,τι αφορά την ευεξία. Το Experience Center της Technogym Greece ξεπερνάει τη συνθήκη ενός συμβατικού showroom, προσφέροντας αυτό που ζητάει το κοινό του -και αποκαλύπτει το όνομά του: εμπειρία. Συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση για επιχειρηματίες του κλάδου, σεμινάρια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες αφιερωμένες σε ό,τι νέο στον αθλητισμό, την ευεξία και τη γυμναστική, και άλλα πολλά. Μια γεύση, έδωσε ήδη το βράδυ των εγκαινίων του. Και έπεται συνέχεια -εννοείται με αρκετή δόση αδρεναλίνης…

Κλείστε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας με έναν από τους wellness συμβούλους της Technogym Greece και ζήστε μια μοναδική wellness εμπειρία.

Η Technogym ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style