Nespresso Professional: Τα μυστικά της τέχνης του καφέ στη HORECA 2024

Nespresso Professional ta mystika tou cafe stin HORECA 2024

«Παντρεύοντας» τη βιωσιμότητα, με τη ποιότητα και την κομψότητα, η Nespresso Professional αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα της στις επαγγελματικές λύσεις καφέ.

Καθώς η έκθεση HORECA 2024 πλησιάζει, οι επαγγελματίες του κλάδου προετοιμάζονται να παρέχουν μια μοναδική εμπειρία που υπόσχεται νέα προϊόντα και στοχευμένες επαγγελματικές λύσεις. Ανάμεσα στους εκθέτες, η Nespresso Professional θα δώσει για ακόμα μια φορά το δυναμικό παρόν, σταθερά στο Hall 1, Stand B 05, προσφέροντας το μοναδικό μείγμα βιωσιμότητας, ευκολίας και ποιότητας στον κόσμο του καφέ, που ταιριάζει σε κάθε χώρο εστίασης.

nespresso pro horeca 2024 1

Το περίπτερο της Nespresso Professional στη HORECA 2024 θα μετατραπεί σε κόμβο γεύσης και καινοτομίας, όπου θα παρουσιαστούν μια σειρά από συνταγές καφέ, οι οποίες θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Είτε πρόκειται για τους πλούσιους, πικάντικους και δυνατούς espresso Μοναδικής Προέλευσης (Single Origins), είτε για ένα δροσιστικό κρύο latte με την ισορροπημένη γλυκύτητα του Caffé Nocciola με άρωμα φουντουκιού, οι επαγγελματικές μηχανές προσφέρουν μία πλούσια ποικιλία συνταγών. Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι baristi που θα βρίσκονται στο περίπτερό της Nespresso Professional, θα ετοιμάσουν συνταγές με γάλα φυτικής αλλά και ζωικής προέλευσης, χρησιμοποιώντας τη συσκευή Aeroccino.

nespresso pro horeca 2024 2

Στο περίπτερό της Nespresso Professional έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τις επαγγελματικές μηχανές καφέ που διαθέτουν υψηλή ενεργειακή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Το πιο σημαντικό είναι πως με το πάτημα ενός κουμπιού απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας ποικιλίες καφέ, παρασκευάζοντας εύκολα και γρήγορα ζεστά και παγωμένα ροφήματα με τις μηχανές Aguila και Momento Coffee & Milk.

Η αειφορία φυσικά συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πρακτικών της Nespresso, αντανακλώντας την παγκόσμια δέσμευσή της προς τις οικολογικές πρακτικές και την προστασία του περιβάλλοντος. Στην HORECA 2024 μπορείτε να εξερευνήσετε όλους τους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία συμβάλλει στην προώθηση της κυκλικής οικονομίας και στην δημιουργία ενός βιωσιμότερου μέλλοντος.

nespresso pro horeca 2024 4

Η Nespresso Professional, προσκαλεί και φέτος όλους τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και της εστίασης στην έκθεση HORECA 2024, στο METROPOLITAN EXPO, Hall 1, Stand Β 05, από Παρασκευή 9 έως και Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, για να ανακαλύψουν πώς συγκλίνουν βιωσιμότητα, καινοτομία, ποιότητα και γεύση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style