Nespresso Professional: Χριστούγεννα στο φλιτζάνι με το νέο CAFFÈ NOCCIOLA

Nespresso Professional xristougenna sto flitzani me to neo caffe nocciola

Η Nespresso Professional, φέρνει τα Χριστούγεννα στο φλιτζάνι μας με τη νεότερη προσθήκη στην σειρά Creations, τον CAFFÈ NOCCIOLA.

Η γεύση καβουρδισμένου φουντουκιού διαχέεται σ’ένα λείο μείγμα Arabica από τη Νότια Αμερική, ενώ η καραμελωμένη νότα ξηρών καρπών αναδύεται μέσω της βύνης αλλά και από τις νότες δημητριακών.

Με τον αρμονικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας κόκκων καφέ και το μαγευτικό άρωμα καβουρδισμένων φουντουκιών, η νέα ποικιλία καφέ, CAFFÈ NOCCIOLA, έχει σχεδιαστεί για να συναρπάσει τους λάτρεις του καφέ και να δώσει μια γλυκιά νότα στην καθημερινότητά μας.

P 4456 KV12 B2B OFFICE

Αφεθείτε στη γοητεία του CAFFÈ NOCCIOLA

Η νέα ποικιλία της Nespresso Professional υπόσχεται μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, συνδυάζοντας την ένταση του καφέ με την γλυκύτητα των φουντουκιών. Το αποτέλεσμα; Ένα βελούδινο ρόφημα που περικλείει τη γεύση των Χριστουγέννων, καθιστώντας το τον ιδανικό σύντροφο για γευστικές συνταγές.

P 4456 KV11 B2B HORECA

Δοκιμάστε τον CAFFÈ NOCCIOLA με γάλα ή παγωμένο και αφεθείτε στην μαγεία του

Η νέα ποικιλία φέρνει μια πινελιά εορταστικής κομψότητας σε όλους του χώρους. Απολαύστε τον ζεστό ή κρύο στο πρωινό του ξενοδοχείου, στις συσκέψεις του γραφείου, στις συζητήσεις με πελάτες αλλά και στα εταιρικά event. Είναι ο τέλειος τρόπος ώστε όλοι να απολαμβάνουν μια στιγμή πολυτέλειας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Nespresso Professional προσκαλεί τους λάτρεις του καφέ, να δοκιμάσουν τις αρωματικές ποικιλίες καφέ CAFFÈ NOCCIOLA, CAFFÈ VANILIO, CAFFÈ CARAMELLO σε απίστευτες συνταγές με γάλα και να αφεθούν στην μαγεία των εορτών.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style