OMEGA Seamaster 300 "SPECTRE" Limited edition

Seamaster1

Για πρώτη φορά στην ιστορία του James Bond, το πραγματικό ρολόι που φοράει στο χέρι του ο πιο δημοφιλής κατάσκοπος του κόσμου θα κυκλοφορήσει σε μοντέλο συλλεκτικής έκδοσης.

Μέχρι τώρα, στη σχέση της OMEGA με το franchise των ταινιών είχαν χρησιμοποιηθεί μόνο αναμνηστικές εκδόσεις ρολογιών. Με την κυκλοφορία όμως του Seamaster 300 "SPECTRE" Συλλεκτικής Αριθμημένης Έκδοσης, έχετε τώρα την ευκαιρία να φορέσετε στον καρπό του χεριού σας ακριβώς το ίδιο ρολόι που φαίνεται να φοράει ο James Bond στην ταινία.

Με μεγάλη παράδοση πίσω του, το Seamaster είναι το ρολόι του James Bond από την εποχή του Goldeneye το 1995. Με την ναυτική του «ιστορία» και το κλασικό του στιλ, είναι ένα ρολόι που ταιριάζει ιδανικά σε αυτόν τον εμβληματικό χαρακτήρα.

Αυτό το τόσο ιδιαίτερο ρολόι που, θα κυκλοφορήσει στη συλλεκτική αριθμημένη έκδοση των 7.007 κομματιών, με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν και κομψό design.

Η στεφάνη περιστροφής αμφίδρομης κατεύθυνσης είναι επίσης σε μαύρο χρώμα, αυτή τη φορά όμως είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό κεραμικό. Σε συνδυασμό με την 12ωρη κλίμακα ωρών LiquidMetal®, το ρολόι μπορεί να ακολουθεί την ώρα σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Ιδανικά, θα μπορούσε να πει κάποιος, είναι το ρολόι για εκείνον που βρίσκεται σε συνεχή μετακίνηση.

Άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου αυτού είναι ο ιδιαίτερος δείκτης δευτερολέπτων με τη στρογγυλή ένδειξη στο τελείωμα, καθώς και το λουράκι σε στιλ ΝΑΤΟ με τις πέντε ρίγες σε μαύρο και γκρι, που φοράει ο James Bond. Στη μεταλλική θηλιά που βρίσκεται στο λουράκι, είναι χαραγμένο το "007".

Ωστόσο, στους χρήστες δίδεται και ο δικός τους αύξων αριθμός σειράς που αναγράφεται στο πίσω μέρος του ρολογιού. Αυτή η προσωπική ταυτότητα, κάθε ρολογιού συμπληρώνεται από τον χαραγμένο τίτλο της ταινίας "SPECTRE", η καινούργια ταινία της σειράς των κινηματογραφικών περιπετειών του πράκτορα 007.

Seamaster1

Στο εσωτερικό αυτού του ρολογιού λειτουργεί ο εξαιρετικά πρωτοποριακός μηχανισμός της OMEGA Master Co-Axial calibre 8400, ένας επαναστατικός μηχανισμός από μόνος του.

Αν και η υπόθεση της ταινίας που έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους είναι ακόμα μυστική, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το διάσημο, απαράμιλλο στιλ του James Bond θα είναι πάλι εκεί να γεμίζει την οθόνη. Το Seamaster 300 "SPECTRE" έχει ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο design, συνδυασμένο όμως με μία σκοτεινή πλευρά στο στιλ του που του ταιριάζει τέλεια.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design