LG OLED: Εορταστική Διακόσμηση σε άλλο επίπεδο

lg oled eortastiki diakosmisi se allo epipedo

Ο στολισμός του σπιτιού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κατά την περίοδο των εορτών και η LG μέσα από την πρωτοποριακή τεχνολογία OLED συνδυάζει απρόσκοπτα τις προηγμένες δυνατότητες προβολής με τον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό, δημιουργώντας μια μαγική και καθηλωτική εορταστική ατμόσφαιρα για όλους.

Η συναρπαστική τεχνολογία OLED επαναπροσδιορίζει την οπτική υπεροχή, προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και ζωντανά χρώματα και ενσωματώνεται άψογα στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός και τα κομψά πλαίσια μιας LG OLED καθιστούν την τηλεόραση το επίκεντρο του σαλονιού, που συμπληρώνει κάθε εορταστικό θέμα. Είτε προτιμάτε μια κλασική, κομψή εμφάνιση είτε μια πιο μοντέρνα, πρωτοποριακή προσέγγιση, η LG OLED αποτελεί. ένα πραγματικό στολίδι που θα απογειώσει και τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κάθε χώρο.

Η LG OLED Evo G3 εντυπωσιάζει τόσο με τις προηγμένες λειτουργίες, την ποιότητα εικόνας και τα νέα χαρακτηριστικά της, όσο και με το σχεδιασμό της που αναβαθμίζει κάθε χώρο. Με σχεδιασμό One Wall, χωρίς ορατό κενό κατά την τοποθέτηση στον τοί-χο φέρνει υψηλό στιλ και αβίαστη κομψότητα στο σαλόνι ή σε οποιοδήποτε περιβάλ-λον, ενώ ο ειδικά σχεδιασμένος βραχίονας τοίχου παρέχει στην OLED τηλεόραση ε-φαρμοστή τοποθέτηση, αφήνοντας σχεδόν μηδενικό κενό από τον τοίχο.

Επιλέγοντας το Gallery Mode της τηλεόρασης LG OLED evo G3, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι και να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε ένα εικονικό τζάκι ή να προβάλλετε εικόνες με θέμα τα Χριστούγεννα, προσαρμόζοντας το φόντο, ώστε να ταιριάζει με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας, και κάνοντας το σαλόνι σας πραγματικά μαγικό.

LG OLED evo G3

Η λειτουργία Gallery μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε ένα πραγματικό έργο τέχνης που ενισχύει το πνεύμα των γιορτών και είτε τοποθετηθεί στον τοίχο είτε στη βάση, η τηλεόραση LG OLED εμπνέει και σας μεταφέρει όπου εσείς επιθυμείτε, ανεβάζοντας την Χριστουγεννιάτικη διάθεση στα ύψη.

Οι τηλεοράσεις OLED που διαθέτουν το LG Gallery Stand αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι διακόσμησης, δίνοντας μια νότα κομψότητας στο σπίτι. Tο Gallery Stand συν-δυάζει τέλεια τα λεπτής κατασκευής panel με τον περιβάλλοντα χώρο και είναι εύκολο στην τοποθέτηση της αγαπημένης τηλεόρασης LG, σε εμφανές σημείο, ενώ αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ για επιδαπέδια τοποθέτηση. Σχεδιάστηκε με γνώμονα τη διατήρηση της premium εμφάνισης και της αναβάθμισης του χώρου και μοιάζοντας με τρίποδο, το στήριγμα δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε γκαλερί.

LG Gallery TV Stand 1

Βυθιστείτε στη μαγεία των τεχνολογιών LG OLED & OLED evo και κάντε τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα, συνδυάζοντας την παράδοση με την τεχνολογική υπεροχή.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style