The grand Wine Summit

Cellier Wine Fair 2024

Η κορυφαία συνάντηση για τους λάτρεις του κρασιού, το Cellier Wine Fair 2024 επεκτείνει την οινική του παρουσία και στη Θεσσαλονίκη κάνοντας την λαμπρή εκκίνησή του στις 4/2/2024 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

ONDECK MEDIA, περήφανος χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, στηρίζει την ετήσια διοργάνωση, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα του ποιοτικού οίνου.

Cellier Wine Fair, η πιο premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων επιστρέφει με παραπάνω από 25 διεθνείς παραγωγούς, με δεκάδες ελληνικά οινοποιεία, premium αποστάγματα και με παράλληλες εκδηλώσεις.

Cellier Wine Fair 2024 1

Με το συλλεκτικό ποτήρι γευσιγνωσίας, ο επισκέπτης επιλέγει και δοκιμάζει, ανάμεσα σε εκατοντάδες ετικέτες κρασιών, αποσταγμάτων και premium cocktails τα οποία συνδυάζει ιδανικά με τα delicatessen της επιλογής του.

Cellier Wine Fair 2024 3

Το Cellier Wine Fair αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για τους λάτρεις του κρασιού και των αποσταγμάτων, να δοκιμάσουν ευρεία γκάμα προϊόντων Ελλήνων και ξένων παραγωγών και να ανταλλάξουν απόψεις μαζί τους.

Cellier Wine Fair 2024 4

Η έκθεση έχει διάρκεια δυο ημέρες, ξεκινάει την Κυριακή 4/2/24 στην Αθήνα, στο Divani Caravel Hotel, 11:00-20:00 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 5/2/24 στη Θεσσαλονίκη στην Γ΄ Αποθήκη λιμανιού, 17:00-22:00.

To Cellier Wine Fair που διοργανώνεται για 16η χρονιά από τη GENKA 1877, διατηρεί αναλλοίωτη την αρχική του αποστολή, που δεν είναι άλλη απ’ το να φέρει σε επαφή το ελληνικό κοινό με παραγωγούς, απ’ την Ελλάδα και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Cellier Wine Fair 2024 6

Η έκθεση πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις όπως, θεματικά Masterclasses, παρουσιάσεις νέων ετικετών, Fine Wines & Spirits, προβολές σπάνιων ετικετών, Vegan επιλογών, οίνων βιοδυναμικής καλλιέργειας, αποσταγμάτων χωρίς αλκοόλ, οίνων χωρίς αλκοόλ, premium cocktails, delicatessen κ.α. Την πρώτη μέρα της έκθεσης θα λειτουργήσει Pop up Cellier Discount Shop, ενώ δεν θα λείψουν και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Cellier Wine Fair 2024 8

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μέσω more.com by Viva από 10 ευρώ και να γίνουν μέλη του Cellier Wine Club, εξασφαλίζοντας σημαντικά προνόμια, μεταξύ των οποίων, 10% έκπτωση για τις αγορές τους στην αλυσίδα καταστημάτων Cellier.

Επισκεφθείτε την έκθεση και Cellier Wine Fair και ζήστε την απόλυτη εμπειρία του Fine Tasting.

Cellier Wine Fair 2024 5

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style