Cova Astir Marina: Ολοκαίνουριο και festive

Cova Astir Marina olokainourio kai festive

Μετρώντας λίγες μόνο μέρες από την επίσημη άφιξή του, το ολοκαίνουργιο Cova Astir Marina έχει ήδη γίνει ο νέος αγαπημένος προορισμός στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης.

cova astir nye 2

Με βαθιά ιστορία, έμφαση στη λεπτομέρεια και μια ζεστή ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε αριστοκρατικό σαλόνι, το Cova Astir Marina «ντύθηκε» γιορτινά και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και την πρώτη μέρα του νέου έτους, με ένα tailor made μενού για brunch με μοναδικές festive γεύσεις.

cova astir nye 3

Τα μενού αυτά ακολουθούν τη φιλοσοφία του sharing, με πιάτα που μπορείτε να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και επιλογή ανάμεσα σε κρέας ή ψάρι για το κυρίως γεύμα, ενώ τα απολαυστικά επιδόρπια του Cova Astir Marina θα «κλείσουν» με τον πιο γλυκό τρόπο αυτή την fine dining εμπειρία.

cova astir nye 4

Στο brunch της Παραμονής των Χριστουγέννων μπορείτε να απολαύσετε, μεταξύ άλλων, arancini με κρόκο Κοζάνης, carpaccio λαυράκι αλλά και φιλέτο χριστόψαρο με σάλτσα από Ασύρτικο Σαντορίνης, ενώ στο brunch μενού της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς και της πρώτης ημέρας του 2024 τις εντυπώσεις θα κλέψουν το risotto milanese με γαρίδα Αμβρακικού και λάδι αστακού και το φιλέτο Black Angus Rossini με πατάτα Dauphinois και σάλτσα Perigourdine.

cova astir nye 5

Από αυτή την ξεχωριστή εμπειρία του εορταστικού brunch στο Cova Astir Marina δεν γίνεται να λείπει το panettone, όπου ο συνδυασμός ανανά, σοκολάτας γάλακτος και κρέμας κάστανο Combai θα ενθουσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style