Olympic Yacht Show 2024: Η ΕΚΟ Grand Sponsor για 2η συνεχόμενη χρονιά

OYS 2024 GRAND SPONSOR

Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή έκθεση, η EKO στηρίζει και φέτος ως μέγας χορηγός του Olympic Yacht Show 2024, ενισχύοντας τη μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.

Με πολυετή εμπειρία στην εξυπηρέτηση και τροφοδοσία σκαφών αναψυχής με καύσιμα που φέρουν την Εγγύηση ΕΚΟ, αλλά και με εξειδικευμένα λιπαντικά EKO Marine, η κορυφαία εταιρεία εμπορίας καυσίμων θα συμμετέχει στη φετινή έκθεση δημιουργώντας ένα δυναμικό περίπτερο. Μέσω αυτού, θα αναδείξει την εξειδίκευσή της στον τομέα του Leisure Marine και των λιπαντικών που προορίζονται για yachting και σκάφη αναψυχής.

 


Το Olympic Yacht Show, που έχει κερδίσει επάξια μια θέση στον διεθνή χάρτη των μεγαλύτερων yacht events, θα πραγματοποιηθεί από 10-13 Οκτωβρίου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, από την ΟΝDECK Events.

Για ακόμη μία χρονιά, οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρόν, τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα, όπου θα υπάρχει και ειδικός χώρος για την κατηγορία των Luxury Ribs και Luxury Day Cruisers, ενώ παράλληλα θα αναδειχθούν τα νέα μοντέλα προς πώληση που ανήκουν στην premium κατηγορία.


Η ΕΚΟ, με πολυετή παρουσία στην εξυπηρέτηση και τροφοδοσία σκαφών αναψυχής και παρουσία σε περισσότερα από 160 σημεία σε νησιά του Αιγαίου, Ιονίου ή σε παράκτιες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, παρέχει ως μέγας χορηγός τα εχέγγυα για την επιτυχία και του φετινού Olympic Yacht Show!

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style