4o Olympic Yacht Show: Επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ στις 10-13 Οκτωβρίου 2024

4o Olympic Yacht Show: Επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ στις 10-13 Οκτωβρίου 2024

Το 4ο Olympic Yacht Show είναι έτοιμο να απογειώσει τις προσδοκίες των επαγγελματιών και φίλων του yachting από όλο τον κόσμο. 

Φέτος, η εκδήλωση υπόσχεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε συμμετοχές και επισκεψιμότητα, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως η πιο επιτυχημένη και αναγνωρισμένη εκδήλωση μεγάλων σκαφών στο νερό στην Ελλάδα. Έχοντας καθιερωθεί στα ημερολόγια των yacht connoisseurs ως το πολυαναμενόμενο ραντεβού κάθε Οκτώβριο, το Olympic Yacht Show υπόσχεται να είναι μεγαλύτερο από ποτέ.

OYS2023 DJI 0680

Με τη συμμετοχή των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, των πιο εντυπωσιακών σκαφών και τη δυνατότητα για τους επισκέπτες να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία Yachting, η έκθεση αναμένεται να είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους ελκύοντας μεγάλο ενδιαφέρον από το διεθνές κοινό. Η εκδήλωση που έχει εδραιωθεί στον διεθνή χάρτη των μεγάλων yacht events πρόκειται να διεξαχθεί από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024 στην Olympic Marine στο Σούνιο. Μετά τις τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις, η ΟΝDECK Events προετοιμάζει το 4ο Olympic Yacht Show με ακόμα υψηλότερες προσδοκίες. 

Η έκθεση ξεχωρίζει ήδη ως το μοναδικό event στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής αναδεικνύοντας τα νέα μοντέλα προς πώληση που ανήκουν στην premium κατηγορία. Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρών, τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα, σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον, ενώ έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Luxury Day Cruisers.

 

OYS2023 DJI 0301

 Η EKO στηρίζει ως μέγας χορηγός την έκθεση Olympic Yacht Show 2024, ενισχύοντας τη μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής. Το πολυαναμενόμενο ραντεβού της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής του Yachting αναμένεται να είναι ακόμα πιο ανανεωμένο, πλουσιότερο και μεγαλύτερο από ποτέ.

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style