Απονομή Βραβείου στον Γεράσιμο Γερολυμάτο για τη συμβολή του στο Yachting

EKO MARITIME AWARDS

Τιμητική διάκριση για τον εκδότη του περιοδικού Skipper ONDECK στα "Βραβεία Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας 2024 - E.K.O. Maritime Awards 2024".

Επιχειρηματική δύναμη, συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη και πάνω από όλα αγάπη για τη θάλασσα και πάθος για το yachting: Τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τον Γεράσιμο Γερολυμάτο και που συνέβαλαν στην αναγνώρισή του για τη συνολική προσφορά του στον κλάδο από την K.O. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας. Στην ετήσια δεξίωσή της, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο, ο εκδότης του Skipper ONDECK και επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Olympic Yacht Show τιμήθηκε για την συμβολή του στα "Βραβεία Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας 2024 - E.K.O. Maritime Awards 2024".

2024 E.K.O. Maritime Awards 2 800x

Με τη δημιουργία του περιοδικού Skipper ONDECK, ο Γεράσιμος Γερολυμάτος δίνει εδώ και 13 χρόνια φωνή σε επαγγελματίες του yachting και του Θαλάσιου Τουρισμού προσφέροντας την αξιόπιστη και εξειδικευμένη πλατφόρμα για την προώθηση ειδήσεων που ενισχύουν την ελληνική επιχειρηματική σκηνή και όλο το ναυπηγικό στερέωμα. Η επιτυχημένη, premium έκδοση της ONDECK GROUP και η δυναμική της ιστοσελίδας, www.skipperondeck.gr, η οποία αποτελεί τo κορυφαίο και μοναδικό portal για τα νέα του yachting, έχουν από κοινού καθιερωθεί ως το αυθεντικό μέσο για την πλήρη ενημέρωση των επαγγελματιών και των yacht connoisseurs σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι καινοτομίες, η αισθητική υπεροχή, η δημιουργία σχέσεων με το εξωτερικό αλλά και η τοποθέτηση της χώρας μας στο επίσημο καλεντάρι των διεθνών διοργανώσεων είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της Ondeck Group. 

Η βράβευση του ιδρυτή της ONDECK MΕDIA είναι η αναγνώριση της αξίας της δημιουργικότητας και της αφοσίωσης στον τομέα, αλλά και ένα κίνητρο για περαιτέρω προσπάθεια και καινοτομία. Η απονομή αυτή στα πλαίσια της εκδήλωσης για τα "Βραβεία Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας 2024" αναδεικνύει επίσης τον σημαντικό ρόλο του περιοδικού Skipper ONDECK και της ιστοσελίδας του στην προώθηση των επιτευγμάτων του yachting και της ελληνικής ναυτιλίας τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στη διεθνή κοινότητα.

Η τιμητική διάκριση του Γεράσιμου Γερολυμάτου έρχεται και ως επιβράβευση για τη δημιουργία και διοργάνωση της μοναδικής πλωτής έκθεσης στην Ελλάδα, του εντυπωσιακού Olympic Yacht Show που εδώ και τρεις χρονιές έχει καθιερωθεί ως το πολυαναμενόμενο ραντεβού των φίλων και επαγγελματιών του yachting στο Σούνιο κάθε Οκτώβριο. Η φετινή έκθεση έχει οριστεί για τις 10-13 Οκτωβρίου στην Olympic Marine.

Olympic Yacht Show 

Συνοψίζοντας τις ιδιότητες του Γεράσιμου Γερολυμάτου ως ιδιοκτήτη της ONDECK MΕDIA, εκδότη του Skipper ONDECK και επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Olympic Yacht Show, θα προσθέσουμε και τη δεινότητά του ως ιστιοπλόου. Μέλος της αγωνιστικής ομάδας ONDECK, τρέχει με το σκάφος SY ONDECK, το οποίο κοσμείται με τα χρώματα της Vemar Yacht Coatings.

Την ετήσια εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μέλη της Κυβέρνησης, Βουλευτές, Αξιωματούχοι και Διοικητές Οργανισμών, Εκπρόσωποι Φορέων και  Επιμελητηρίων, καθώς και Επιχειρηματίες και Σημαίνοντα Στελέχη της Ναυτιλιακής Αγοράς.

2024 E.K.O. Maritime Awards 01

 

Λίγα λόγια για την ONDECK MEDIA

Η ΟΝDECK MΕDIA ιδρύθηκε το 2011 και υπηρετεί αδιάκοπα το πολυδιάστατο στερέωμα μια σπουδαίας αγοράς, του σκάφους αναψυχής, του θαλάσσιου τουρισμού και του luxury industry. Εκδίδει 6 περιοδικά υψηλής αισθητικής και διοργανώνει 2 μεγάλα events, το Olympic Yacht Show και τα Yachting Awards. Εκδίδει το περίφημο Skipper ONDECK, καθώς και εταιρικά περιοδικά που καλύπτουν όλους τους τομείς του κλάδου (ZEA MAGAZINE, FLISVOS MAGAZINE, SEABORN, SNOWFLAKE), καθώς και το επίσης ετήσιο ON.CHARTER. Διατηρεί συνεργασίες με το εξωτερικό και είναι βασικός συνομιλητής με παράγοντες της διεθνούς και εγχώριας αγοράς. Είναι στρατηγικός εταίρος της Ελληνικής Κοινότητας του Μονακό και της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style