Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (1ο μέρος)

12 Years ONDECK wishes

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

  Plakiotakis

Ιωάννης Πλακιωτάκης  Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Τα τελευταία 12 χρόνια, ο κλάδος του θαλασσίου τουρισμού και του yachting στην Ελλάδα έχει έναν άξιο και σοβαρό εκπρόσωπο στα Μέσα Ενημέρωσης. Το Skipper ONDECK, με συνέπεια και επαγγελματισμό, προβάλλει με έξοχο τρόπο τις εξελίξεις στον κλάδο, αναδεικνύει τα ζητήματα που προκύπτουν και με την πλούσια δράση και συμμετοχή σε μεγάλες εκδηλώσεις εδραιώνει τη θέση που δικαιωματικά έχει κατακτήσει στη συνείδηση όλων όσων αγαπούν τη θάλασσα και τα σκάφη αναψυχής..

 

Zacharaki

Σοφία Ζαχαράκη  Υφυπουργός Τουρισμού

Επί 12 χρόνια το περιοδικό Skipper ONDECK υπηρετεί με επαγγελματισμό, σεβασμό τον κόσμο του yachting και των σκαφών πολυτελείας στη χώρα μας. Με το πάντα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα καθώς και το πλούσιο και πάντα επίκαιρο περιεχόμενο του κάθε τεύχους έχει συμβάλει στην ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο, αλλά και των αναρίθμητων προοπτικών ανάπτυξής του. Η καινοτομία και πρωτοβουλίες που ξεχωρίζουν στο πεδίο αυτό, αλλάζουν σελίδα, έχουν σταθερά τη θέση τους στις σελίδες του περιοδικού. Ώστε πλέον, αποτελεί πολύτιμο μέσο ενημέρωσης για όλες τις εξελίξεις του χώρου αλλά και συνεργάτη καθώς το Υachting και ο θαλάσσιος τουρισμός στη χώρα μας μπαίνουν σε μία νέα εποχή. Θέλοντας να σας ευχαριστήσω για τη δουλειά σας, εύχομαι ειλικρινά η συνέχεια για το περιοδικό και την ομάδα του να είναι ακόμη πιο δημιουργική!

 

Anastasopoulou  

Ολυμπία Αναστασοπούλου  Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής

Τα τελευταία 12 χρόνια το Skipper ONDECK προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα για προτάσεις και απόψεις σχετικά με τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του θαλάσσιου τουρισμού. Εύχομαι το 2023 αυτή η «ενημερωτική πύλη» με τις εξέχουσες εκδόσεις στον κλάδο του yachting να βρεθεί στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας του θαλάσσιου τουρισμού. Ας ξεκινήσουμε αυτή τη χρονιά με νέες ελπίδες, νέους στόχους και καινοτόμα σχέδια για να φτάσουμε σε νέες κορυφές επιτυχίας.

.

Kyriazopoulos

Ευάγγελος Κυριαζόπουλος  Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Από την πρώτη καθέλκυσή του έως σήμερα το Skipper ONDECK χαράζει σ’ ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον το δικό του σταθερό πλου αξιόπιστης ενημέρωσης στον κλάδο του yachting, πιστό στην εξαιρετική ποιότητα έκδοσής του. Συγχαρητήρια για τα 12 χρόνια επιτυχίας και θερμές ευχές για συνέχιση της ανοδικής πορείας και τα επόμενα χρόνια.

 

Gerekou

Άντζελα Γκερέκου  Προέδρος ΕΟΤ

Με αφορμή την επετειακή σας έκδοση των 12 χρόνων, θα ήθελα να ευχηθώ στο Skipper ONDECK να συνεχίσει να διασχίζει τα «ύδατα» της Επικοινωνίας με την ίδια πάντα επιτυχία, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάδειξη του ελληνικού Yachting σε winner του διεθνούς θαλάσσιου τουρισμού.

 

Pateras

Δρ. Γιώργος Δ. Πατέρας  Πρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος

Το luxury Yachting είναι ένα κομμάτι του θαλάσσιου τουρισμού που ταιριάζει απόλυτα με το ιδανικό μας για βιώσιμο και ποιοτικό τουρισμό, που όλοι μας εκτιμούμε τόσο πολύ. Το Skipper ONDECK υπηρετεί με συνέπεια αυτό το ιδεώδες στον πυρήνα του. Ξεφυλλίζοντας την έκδοση ονειρευόμαστε ανέμελα θαλασσινά ταξίδια για τις επόμενες διακοπές μας. Ωστόσο, κάτω από το κατάστρωμα υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει, ιδιαίτερα ενόψει του παγκοσμίου σχεδίου για την απαλλαγή από τον άνθρακα. Το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος συμμετέχει ενεργά στις δράσεις για το βιώσιμο Yachting και έναν φιλικό προς το περιβάλλον θαλάσσιο τουρισμό. Συνεχίστε για ένα πιο πράσινο μέλλον!

 

Fragkakis

Δημήτρης Φραγκάκης  Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ

Ένα διεθνές media brand για τα σκάφη, τη θαλάσσια αναψυχή και το Yachting lifestyle δηλώνει εδώ και 12 χρόνια με μεγάλη επιτυχία την παρουσία του. Να συνεχίσετε, τόσα και άλλα τόσα χρόνια να βρίσκεστε κοντά στους επαγγελματίες του χώρου και τους φίλους της θάλασσας. Να σας έρχονται όλα πρίμα!!

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπι…

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style