Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (5ο μέρος)

12 Years ONDECK wishes

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

 

 

  Michael Skoulikidis

Μιχάλης Σκουλικίδης  CEO Atalanta Golden Yachts

Με χαρά θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την 12η επέτειο συνεχούς κυκλοφορίας του περιοδικού και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Το περιεχόμενο του περιοδικού έχει εξελιχθεί σε έναν πυλώνα αντικειμενικής πληροφόρησης στον χώρο του yachting με συνέχεια και συνέπεια. Η ενασχόληση με το lifestyle στο κλείσιμο του περιοδικού είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη. Ελπίζω να συνεχίσετε να μας εκπλήσσετε και τα επόμενα χρόνια..

 

Marios Korkolis

Μάριος Κορκολής  Marina Sales Manager Elinoil SA

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 12 χρόνων του Skipper ONDECK, θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχηθώ να τα εκατοστίσει, πάντα με υγεία, επιτυχίες και πολλές χαρές! Είναι ιδιαίτερα σημαντική, αλλά ταυτόχρονα πολύ συγκινητική αυτή η προσπάθεια που κάνετε, και σε τόσο υψηλό επίπεδο, προσφέροντας με έναν και μοναδικό στόχο: την αναβάθμιση του απίθανου προϊόντος που έχει ο τόπος μας , τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό!

 

Angela Mavredis

Άντζελα Μαυρίδη  Managing Director Synergy Yacht Sales & Consulting

Η ONDECK συνεχίζει να είναι ηγέτης του κλάδου του Yachting. Θαυμάζουμε τον τρόπο με τον οποίο ολόκληρη η ομάδα δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, αλλά προσπαθεί να γίνεται όλο και καλύτερη. Ευχόμαστε στην ONDECK συνεχή επιτυχία για να φτάσει σε νέα ύψη και επιτεύγματα! Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος της ανάπτυξης και της συμβολής της ONDECK στη ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας.

 

Apostolos Korakas

Απόστολος Κόρακας  Ταμίας Ελληνικής Ένωσης Επαγγελματιών Θαλάσσιου Τουρισμού – The Hellenic Committee for Professional Yachting (HCPY)

Συγχαρητήρια για τη συμπλήρωση 12 ετών στον κλάδο του Yachting! Πολλά να είναι ακόμη τα χρόνια επιτυχίας, ανάπτυξης και αξέχαστων περιπετειών στην ανοιχτή θάλασσα. Σας ευχόμαστε ομαλή πλεύση, ούριους ανέμους και ήρεμες θάλασσες, καθώς συνεχίζετε να διαπρέπετε στον τομέα μας.

 

Evros Symeonides

Έβρος Συμεωνίδης  Commercial Manager Sunseeker Greece

Με την ευκαιρία των 12 χρόνων από την έναρξη των εργασιών της εταιρείας σας, έφερα στο μυαλό μου το ξεκίνημά σας και θαυμάζω την ανοδική σας πορεία και πρόοδο στο πέρασμα των χρόνων. Είμαι σίγουρος ότι θα είστε στις επάλξεις για πολλά ακόμη χρόνια, με καινοτόμες ιδέες και πετυχημένες δημιουργίες.

 

Christos Kontovasilis

Χρήστος Κοντοβασίλης  Yacht Insurance CIC, Pantaenius Yacht Insurance Agents for Greece

Στα δυσκολότερα οικονομικά, και όχι μόνο, χρόνια το Skipper ONDECK τόλμησε και πέτυχε! Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Είναι μεγάλη επιτυχία ότι οι προσπάθειές σας βρήκαν σύμμαχο και υποστήριξη από όλο το ελληνικό Yachting. Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον! 

 

Angela Spanopoulou

Αγγέλα Σπανοπούλου  Owner - Manager Spanopoulos Group

Όταν η υψηλή αισθητική και η αγάπη για τη θάλασσα, το Yachting και τον ελληνικό τουρισμό αποτυπώνονται στις σελίδες ενός περιοδικού, αυτό ονομάζεται Skipper ONDECK. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας να συνεργαζόμαστε με τους φίλους και συνεργάτες μας στην ONDECK, οι οποίοι δημιουργούν τον πιο ενημερωμένο οδηγό, πλήρως επίκαιρο με αναφορές σε θέματα και δρώμενα που πλαισιώνουν το ελληνικό και παγκόσμιο yachting. Σας ευχαριστούμε για τα 12 χρόνια παρουσίας του περιοδικού και ευχόμαστε μια λαμπρή πορεία με επιτυχίες και αποκλειστικότητες, ευρεία αναγνώριση, πλούσιο και ενδιαφέρον περιεχόμενο, φανατικούς αναγνώστες και μακροημέρευση.

 

John Gioulountas

Γιάννης Γιουλούντας  CEO John Gioulountas Professional Paintworks

Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια ικανότητα, τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση να μας προσφέρεται τη γνώση στον όμορφο χώρο του Yachting που μας ταξιδεύει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη Μεσόγειο. Χρόνια σας πολλά και πάντα επιτυχίες!

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπι…

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style