New Tudor Black Bay Ceramic

H Τudor παρουσιάζει το black bay ceramic, το νέο ρολόι, σύμβολο της τεχνογνωσίας της Tudor με κάσα από ματ κεραμικό υλικό, αυτόματο μηχανισμό και πιστοποιητικό χρονομέτρων COSC και μετρολογίας ΜΕΤΑS.

 Mε το Black Bay Ceramic, η ελβετική εταιρία ρολογιών TUDOR αποδεικνύει την προηγμένη τεχνολογία της με υψηλές προδιαγραφές, που αφορούν την χρονομέτρηση και την αντίσταση στα μαγνητικά πεδία. Το μαύρο ματ κεραμικό υλικό και ο μαύρος αυτόματος μηχανισμός, είναι η επιτομή του προηγμένου σχεδιασμού και λειτουργικότητας της παγκόσμιας ωρολογοποιίας. Διαθέτει κάσα διαμέτρου 41mm με ανοικτό το πίσω μέρος από ατσάλι 316L με επίστρωση από μαύρο PVD και κρύσταλλο από ζαφείρι, περιστρεφόμενη στεφάνη από ατσάλι 316L με επίστρωση από μαύρο PVD.

Eίναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ 5602-1U για εξαιρετική ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία 70 ωρών, που έχει υποβληθεί σε τεστ ακριβείας και αυτονομίας από τo Ινστιτούτο Χρονομέτρων COSC και το Ινστιτούτο Μετρολογίας, γνωστό ως METAS. To Black Bay Ceramic είναι στεγανό μέχρι 200 μέτρα. Διατίθεται με μαύρο καντράν και συνδυάζεται με υβριδικό λουράκι από δέρμα και καουτσούκ. Συνοδεύεται και από ένα δεύτερο λουράκι από μαύρο ύφασμα με μία κρεμ ρίγα.
tudorceramic2


H TUDOR
H διάσημη ελβετική εταιρία ρολογιών TUDOR διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από αυτόματα μηχανικά ρολόγια εξαιρετικής απόδοσης και αυτονομίας, που συνδυάζουν την εκπληκτική ποιότητα με την προσιτή τιμή. Η δημιουργία της Tudor έχει τις ρίζες της στις αρχές του 20ου αιώνα, στο 1926 όταν ο Hans Wilsdorf,ο ιδρυτής της Rolex, κατοχύρωσε το όνομα της μάρκας Tudor. To 1946 ίδρυσε την εταιρία Μontres Tudor S.A. για την παραγωγή και διάθεση ρολογιών με τη φιλοσοφία της ποιότητας Rolex σε πιο προσιτές τιμές.
Κατά τη διάρκεια των χρόνων, τα ρολόγια Tudor τα έχουν επιλέξει οι πιο διάσημοι στον κόσμο εξερευνητές και λάτρεις της περιπέτειας στη γη, στον βυθό και στον πάγο. Σήμερα, οι συλλογές της TUDOR, όπως Black Bay, Pelagos και 1926,συνδυάζουν ιδανικά το μοναδικό στυλ του ιστορικού σχεδιασμού τους με τη σύγχρονη προηγμένη τεχνολογία.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design