Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Οι αθλητές είναι έτοιμοι, η αγωνία κορυφώνεται και η OMEGA ως Επίσημος Χρονομέτρης επισημαίνει τη στιγμή με ένα νέο Speedmaster Chronoscope στα χρώματα των αγώνων.

Η νέα σειρά των 43 mm διαθέτει τέσσερα μοντέλα καθένα σε χρυσό, μαύρο και λευκό που είναι η χρωματική παλέτα των Ολυμπιακών Αγώνων Paris 2024. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης μια έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι με στεφάνη από ανοδιωμένο αλουμίνιο και άλλη μία από ανοξείδωτο ατσάλι με κεραμική στεφάνη και κάσα με μπρασελέ από χρυσό 18K Moonshine™ -το κράμα της OMEGA από κίτρινο χρυσό που φημίζεται για τη διακριτική του απόχρωση και τη ανθεκτική του λάμψη.

Το πιο ξεχωριστό στοιχείο σε κάθε ρολόι είναι το ασημί του καντράν από λευκή οπαλίνα που φέρει τρείς κλίμακες μέτρησης σε σκούρο γκρι, σε σχέδιο "σαλιγκάρι" εμπνευσμένο από την αισθητική του 1940. Αυτά περιλαμβάνουν ένα ταχύμετρο, ένα παλσόμετρο και ένα για τηλεμετρία. φέρνοντας ένα ευρύ φάσμα μετρήσεων στον καρπό μας. Πρόκειται για τον τέλειο φόρο τιμή στην ακρίβεια κι όλα όσα πρεσβεύει η χρονομέτρηση που η OMEGA φέρνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έναν ρόλο που κρατά από το 1932.

Omega Speedmaster Chronoscope Paris 2024 3

Βέβαια υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες να θαυμάσει κανείς τόσο στην εμπρός όσο και την πίσω όψη όπως τα μαυρισμένα υποκαντράν, τα Αραβικά νούμερα από Moonshine™ Χρυσό 18K και οι δείκτες σε σχήμα φύλλου όπως και οι δείκτες των υποκαντράν που έχουν επικάλυψη από χρυσό Moonshine™ Gold.

Στην πίσω όψη, το Speedmaster Chronoscope Paris 2024 επισημαίνει τη σύνδεσή του με τους Ολυμπιακούς Αγώνες με μια εντυπωσιακή, επετειακή κάσα. Η χαραγμένη κάσα φέρει ένα γυαλισμένο λογότυπο Paris 2024 και χαραγμένες τις λέξεις Paris 2024 καθώς τους Ολυμπιακούς κύκλους. Για εκείνους που θα προσθέσουν αυτό το μοντέλο στη συλλογή τους, θα έχουν για πάντα ένα αξέχαστο αναμνηστικό της 23ης Ολυμπιάδας.

Εν τέλει, δεν θα μιλάγαμε για Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς την υπεροχή της ακρίβειας στο κάθε δευτερόλεπτο. Για αυτόν το λόγο η OMEGA εξόπλισε το Speedmaster Chronoscope με τον Co-Axial Master Chronometer Μηχανισμό 9908 / 9909, πιστοποιημένο από τη METAS για τα υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας, απόδοσης και αντίστασης στο μαγνητισμό της Ελβετικής ωρολογοποιίας.

Υπάρχουν ακόμη δύο εκδόσεις στη συλλογή Speedmaster Chronoscope Paris 2024, με ένα μοντέλο από ανοξείδωτο ατσάλι και διάτρητο δερμάτινο λουράκι και άλλο ένα από χρυσό 18K Moonshine™ με στάνταρ μπλε δερμάτινο λουράκι.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitling

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της στην Ελλάδα, με ένα αποκλειστικό...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design