Miele: Το success story μέσα από 125 χρόνια ποιότητας

Miele σημαίνει κορυφαία ποιότητα που χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης από το 1899. Με παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 53 χρόνια, η Miele Professional έχει θέσει αξεπέραστα πρότυπα στον τομέα της υγιεινής και του καθαρισμού του ιματισμού και των ποτηριών/πιάτων στον κλάδο του τουρισμού, συνδυάζοντας δεκαετίες εμπειρίας με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία ώστε να διασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα με τον πιο οικονομικό τρόπο.

  Miele125years 02

Παράλληλα, η Miele υπογράφει για πάνω από μισό αιώνα τον επαγγελματικό εξοπλισμό των μεγαλύτερων luxury yachts στη χώρα μας. Σήμερα, 125 χρόνια μετά από την ίδρυσή της, εξακολουθεί να κατασκευάζει το καλύτερο ποιοτικά προϊόν διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα επαγγελματικών συσκευών Marine με πολλές επιλογές για εναλλακτικά ρεύματα. Διαθέτει το πιο διευρυμένο δίκτυο service πανελλαδικά για άμεση εξυπηρέτηση με τους πιο άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς στις τελευταίες τεχνολογίες.

Η εταιρία γιορτάζει αυτή την ξεχωριστή επέτειο των 125 ετών και προσφέρει επετειακές προσφορές έως και 4.500 € ανάλογα με το μοντέλο. Από επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, σιδερωτήρια έως πλυντήρια πιάτων: οι συσκευές αποδίδουν πάντα άψογα, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Κάθε μία συσκευή ξεχωριστά συνδυάζει κορυφαία απόδοση με την μεγαλύτερη δυνατή οικονομία και μέγιστη προστασία του ιματισμού – όσο ιδιαίτερες κι αν είναι οι ανάγκες σας.

  Miele125years 03

Τα πλυντήρια ρούχων της Miele Professional καλύπτουν ανάγκες από 6 kg έως 32 kg και προσφέρουν εξατομικευμένα προγράμματα, ειδικά πακέτα προγραμμάτων για τον τουρισμό και ειδικά προγράμματα απολύμανσης που αποτελούν τέλειες λύσεις για όλες τις ανάγκες. Στα στεγνωτήρια οι ελάχιστοι χρόνοι λειτουργίας συναντούν την κορυφαία φροντίδα.

Τα σιδερωτήρια διασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή του τελευταίου σταδίου της φροντίδας ιματισμού. Για ένα τέλειο φινίρισμα με το πρώτο σιδέρωμα!

Η παράδοση συναντά την καινοτομία στην Miele και…long story short, διαγράφει μια πορεία 125 χρόνων επιτυχίας!

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style