Τα Οινοποιεία Μπουτάρη συμμετέχουν στην έκθεση “Οινόραμα 2024”

Τα Οινοποιεία Μπουτάρη συμμετέχουν στην έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ», που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα, από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2024.

Το Οινόραμα είναι η μεγαλύτερη έκθεση κρασιών στην Ελλάδα και φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας. Η ετήσια έκθεση προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να γευτούν εξαιρετικές ελληνικές ποικιλίες αλλά και να ανακαλύψουν οινικούς θησαυρούς της ελληνικής γης.

Η Boutari Winery δηλώνει παρούσα στο οινικό αυτό ταξίδι που πραγματοποιείται στην καρδιά της Πρωτεύουσας και παρουσιάζεται στη θέση Μπλε Αίθουσα στο stand Νο 10 & 11.
Η πλήρης ποικιλία των κρασιών με την υπογραφή BOUTARI θα προβάλλονται στην έκθεση προσφέροντας στο οινόφιλο κοινό τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με τη γεύση στους αμπελώνες της Νάουσας, Πελοποννήσου, Κρήτης και Σαντορίνης. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν επίσης να απολαύσουν ελληνικές ποικιλίες σε επίσημη πρώτη με τα νέα ακυκλοφόρητα κρασιά της Οινοποιίας BOUTARI, όπως τα μονοποικιλιακά Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Βιδιανό καθώς και το Κόκκινο Γράμμα.

Η προσθήκη των νέων ετικετών στο portfolio της οινοποιίας μαζί με την υπάρχουσα γκάμα κρασιών των Οινοποιείων BOUTARI δίνουν στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να αφεθούν σε μια διαφορετική οινική εμπειρία αρωμάτων που αναδεικνύουν την ποιότητα και την ποικιλομορφία στην παραγωγή του ελληνικού κρασιού και που μόνο τα Οινοποιεία Μπουτάρη προσφέρουν με συνέπεια στον Έλληνα καταναλωτή για 145 χρόνια.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style