Tog&Tog: Μια παρουσία υψηλής αισθητικής

Στα πλαίσια της διοργάνωσης υψηλών προδιαγραφών - που θύμιζε αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού - το κοινό της 100% Ηotel show, με υψηλό το κριτήριο της αισθητικής, χαρακτήρισε ως μια από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις το περίπτερο της εταιρείας Tog&Tog - Fashion Interior Experts.

Η Tog&Tog, επέλεξε μια σύγχρονη άποψη αισθητικής για τον σχεδιασμό χώρου του περιπτέρου της. Με την μινιμαλιστική αλλά και λειτουργική αισθητική άποψη του αρχιτέκτονα Απόστολου Μολυνδρή, που επιμελήθηκε την παρουσία της Tog&Tog στην έκθεση, τα επώνυμα και εξαιρετικής ποιότητας World Brand προϊόντα της εταιρείας, αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, εκπροσωπώντας επάξια το σχεδιαστικό τους κύρος αλλά την εμβέλεια τους στην διεθνή αγορά.
Με την ευκαιρία, η εταιρεία επικοινώνησε την αποκλειστική της συνεργασία με τους διακεκριμένους οίκους υφασμάτων επίπλωσης και ταπετσαρίας Armani Casa by Rubelli, Concertex και Morbern με πιστοποιήσεις ΙΜΟ, καθώς και την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων τους στην Ελληνική αγορά.

Η Tog&Tog παρουσίασε έτσι το ανανεωμένο της πρόσωπο, επικοινωνώντας ταυτόχρονα με επιτυχία την τεχνογνωσία και το κύρος της 50ετούς εμπειρίας της, στα υφάσματα επιπλώσεων, την interior και outdoor διακόσμηση, καθώς και την ενδελεχή εμπορική της δράση στον επαγγελματικό εξοπλισμό ιματισμού ξενοδοχείων, σκαφών και πολυτελών κατοικιών.

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιουργεί για…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία του Matteo Thun...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style