Η ανακαινισμένη Executive Σουίτα του Divani Palace Acropolis

Με έμπνευση από την τελευταία λέξη στο μοντέρνο design και με σεβασμό στην κλασική κομψότητα και αισθητική, επανασχεδιάστηκε πλήρως η Executive Σουίτα του Divani Palace Acropolis.

Πιο επιβλητική από ποτέ, προσφέροντας ένα μοναδικό κόσμο ανέσεων και πολυτέλεια υψηλών προδιαγραφών, η ανακαινισμένη σουίτα του Divani Palace Acropolis, ενσαρκώνει πλήρως το σύγχρονο DNA του brand του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη στην πιο αξιοζήλευτη τοποθεσία του κόσμου.

Στον 7ο όροφο του Divani Palace Acropolis, με συναρπαστική θέα στην Ακρόπολη που κόβει την ανάσα, η Executive Σουίτα ανασχεδιάστηκε έξυπνα και με στόχο να συνδυάζει μια ξεχωριστή αίσθηση άνεσης και ιδιωτικότητας όπως ένα πολυτελές διαμέρισμα. Δίνοντας προσοχή στον ανοιχτό χώρο, η μεγαλοπρεπής Executive Σουίτα ανεβάζει τον πήχη με το υπέροχο υπνοδωμάτιο με king-size κρεβάτι, διαθέτει υπέροχο σαλόνι με μοναδική θέα στην Ακρόπολη, μαρμάρινο μπάνιο, walk in ντουλάπα και επιπλωμένο ιδιωτικό μπαλκόνι με συγκλονιστική θέα. Aποκορύφωμα της εμπειρίας, αποτελεί το μοντέρνο Jacuzzi που χαρίζει ασυναγώνιστη θέα στην Ακρόπολη και στον λόφο του Λυκαβηττού.

DivPalAcr 2

Η Executive Σουίτα του Divani Palace Acropolis, υποδέχεται τους επισκέπτες της σε μια όαση ηρεμίας συνδυασμένη με τη σύγχρονη ατμόσφαιρα και την άψογη εξυπηρέτηση στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, μόλις μια ανάσα από την μαγευτική Ακρόπολη. Ενέργειες όπως η ανακαίνιση της Executive Σουίτας ανεβάζουν το επίπεδο παροχών στην πρωτεύουσα με αποτέλεσμα να συναγωνίζονται τα καλύτερα ξενοδοχεία στις μητροπόλεις του κόσμου.

DivPalAcr 3

Η εντυπωσιακή ανακαίνιση της Executive Σουίτας του Divani Palace Acropolis, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά στρατηγικών επενδύσεων του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη με μοναδικό στόχο την απογείωση της εμπειρίας του επισκέπτη. Ο Όμιλος, έχοντας ξεχωρίσει όλα τα χρόνια παρουσίας του στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο για το κορυφαίο επίπεδο εμπειρίας που παρέχει στον business και leisure ταξιδιώτη, επιλέγει να εξελίσσεται διαρκώς σύμφωνα πάντα με τις τάσεις τις εποχής και τις εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις των high-end επισκέπτων του 21ου αιώνα.

Τα πιο Δημοφιλη > Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιουργεί για…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία του Matteo Thun...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style