To Hellenic Match Racing Tour επιστρέφει δυναμικά

Πιστό στο καθιερωμένο, εδώ και πέντε πλέον χρόνια, ραντεβού του με τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, το Hellenic Match Racing Tour, είναι έτοιμο να ανοίξει και φέτος τα πανιά του για νέες «περιπέτειες».

Η μεγαλύτερη και πλέον άρτια οργανωτικά ιστιοπλοϊκή διοργάνωση στην Ελλάδα, που τα τελευταία χρόνια έχει τη δική της θέση στις καρδιές των πρωταγωνιστών του αθλήματος, καθώς κι όλων όσοι αγαπούν την ιστιοπλοΐα, θα λάβει και φέτος χώρα για 5η συνεχόμενη χρονιά σε 5 ξεχωριστούς προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Η διοργάνωση το 2018 μεγαλώνει και περιλαμβάνει 5 αγώνες και ένα νέο σύστημα συμμετοχών και προκρίσεων που θα επιτρέψει σε συνολικά περισσότερες από 30 ομάδες να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Συγκεκριμένα, Μάρτιο και Απρίλιο θα διεξαχθούν τρεις Προκριματικοί αγώνες σε Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, τον Μάιο θα διεξαχθεί η Ημιτελική φάση στο Grand Resort Lagonissi και τον Οκτώβριο ο Μεγάλος Τελικός, όπως κάθε χρονιά στο μικρολίμανο.

Οι τέσσερις φορές πρωταθλητές του θεσμού και χάλκινοι ολυμπιονίκες του Ρίο, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής θα δώσουν και φέτος το «παρών» φιλοδοξώντας σε μια ακόμη κατάκτηση. Φέτος όμως οι διεκδικητές θα είναι περισσότεροι και η μάχη για την κορυφή ακόμη πιο δύσκολη.

Μεγάλος χορηγός στον τελικό στις 7 Οκτωβρίου είναι για ακόμη μία χρονιά η εταιρεία Nespresso, όπου προσφέρει στους καλεσμένους της διοργάνωσης Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ και coffee cocktails.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style