Nomicos Yachts: Η καλοκαιρινή σεζόν αναμένεται δραστήρια

Μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Nomicos Yachts είναι έτοιμη να υποδεχτεί στα σκάφη και τις βάσεις της ιστιοπλόους απ’ όλο τον κόσμο που θέλουν να ανακαλύψουν τις ομορφιές της χώρας μας.

Η περίοδος χειμερινής συντήρησης και η προετοιμασία των νέων σκαφών ολοκληρώνονται, τα σκάφη επιστρέφουν ανανεωμένα και οι έξι βάσεις σε Αθήνα, Λαύριο, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Κεφαλονιά και Ρόδο αποτελούν ιδανικές αφετηρίες για διακοπές με σκάφος. 

Εκτός των νέων μοντέλων που παραλήφθηκαν ήδη για το 2024 και αποτελούνται από 10 ιστιοπλοϊκά σκάφη από 40 έως 46 πόδια, αναμένονται το επόμενο διάστημα και 4 νέα καταμαράν Lagoon 42 & Lagoon 46 εμπλουτίζοντας έτσι τις διαθέσιμες επιλογές για ναύλωση. Οι κρατήσεις για τη θερινή περίοδο είναι μαζικές, με τη διαθεσιμότητα να είναι ήδη περιορισμένη για πολλές δημοφιλείς εβδομάδες.

Τον παλμό για το δυναμικό ξεκίνημα της φετινής σεζόν θα δώσει όπως κάθε χρόνο η έκθεση Mediterranean Yacht Show που θα λάβει χώρα στο Ναύπλιο από 27 Απριλίου έως 1η Μάϊου και θα συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό σκαφών, ξένων εταιρειών και επισκεπτών.  Η Nomicos Yachts θα βρεθεί εκεί με σκοπό τη συνάντηση με τους διεθνείς συνεργάτες της.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style