ONDECK GROUP: Αρωγός σε Όλες τις Σημαντικές Διοργανώσεις του Yachting και της Ναυτιλίας και για το 2024

ONDECK MEDIA & EVENTS

Μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά προμηνύεται το 2024 για τις premium εκδόσεις της ONDECK MEDIA, καθώς θα διαδραματίσουν στρατηγικό ρόλο στην προβολή και υποστήριξη των κορυφαίων εκδηλώσεων που έχουν ως επίκεντρο τον θαλάσσιο τουρισμό, το yachting, τη ναυτιλία και το luxury lifestyle.

Το διεθνές περιοδικό Skipper ONDECK με 12+1 χρόνια ισχυρής παρουσίας στον κόσμο του yachting και με την πάντα ενημερωμένη ιστοσελίδα του, η οποία αποτελεί το επίσημο portal για όλα τα νέα του χώρου, υποστηρίζουν δυναμικά κάθε χρόνο τις σπουδαίες διοργανώσεις του κλάδου δημιουργώντας άρρηκτους δεσμούς με Οργανισμούς και Εταιρείες που συμβάλλουν στην εξέλιξη του.

Με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη για τη θάλασσα και τα σκάφη αναψυχής, το περιοδικό προβάλλει ως περήφανος Χορηγός Επικοινωνίας τις εξέχουσες εκδηλώσεις και συναντήσεις, ενώ συμμετέχει ενεργά και στον ναυταθλητισμό λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες με την δική του ομάδα ιστιοπλοΐας, την ONDECK Sailing Team με την υποστήριξη της Vemar Yacht Coatings.

ondeck 2024 - Cellier Wine Fair

ondeck2024 -Cellier wine fair

H χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά με την Χορηγία Επικοινωνίας στο Cellier Wine Fair 2024, το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής, τόσο στα εγκαίνια στις 4/2/2024 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, όσο και στο επιτυχημένο ντεμπούτο του την επόμενη μέρα στη Θεσσαλονίκη. H ONDECK MEDIA παρευρέθηκε στα εγκαίνια και υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους της.

Μπαίνοντας στα θαλάσσια ύδατα, το περιοδικό Skipper OnDeck στήριξε την τριήμερη διοργάνωση του «Κυπέλλου Optimist Νίκος Σαρικαβάζης» και την νέα γενιά των μικρών ιστιοπλόων (16-18/2/2024) του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου.

ondeck 2024 - yachting congress

Ο ελληνικός κόσμος του Yachting παρέμεινε και φέτος πιστός στο ραντεβού του για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting, με 59 ομιλητές, σε 11 πάνελ που κάλυψαν όλη την θεματολογία του κλάδου. H ONDECK MEDIA στήριξε την εκδήλωση ως Χορηγός Επικοινωνίας και συμμετείχε στο πάνελ που ήταν αφιερωμένο στο Μάρκετινγκ και τις νέες τάσεις στον τομέα του Yachting. O Γεράσιμος Γερολυμάτος, εκδότης του περιοδικού Skipper ΟΝDECK και επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Olympic Yacht Show μοιράστηκε με τους συνομιλητές και παρευρισκόμενους πολύτιμα insights γύρω από την λειτουργία των Ναυτικών Σαλονιών και την εξέλιξη του Olympic Yacht Show, τη μοναδική πλωτή έκθεση σκάφους στην Ελλάδα.

Τον Μάρτιο, η ONDECK MEDIA αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το μεγάλο ενδιαφέρον της για τον κλάδο της ναυτιλίας με την παρουσία της στο 23ο NAVIGATOR 2024 – «The Shipping Decision Makers Forum» και στις κλειστές συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης του Navigator Assembly 2024 #ForgeTheFuture την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 στο Grand Hyatt Athens.

ondeck2024 - triaina  

Η ONDECK MEDIA αναλαμβάνει με την εμπειρία και την εξειδίκευση της το ιστορικό περιοδικό του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ του Ν.Ο.Β. φέρει την εκδοτική υπογραφή της προωθώντας τον όμιλο με τις παγκόσμιες και εθνικές νίκες. Οι κοινές τους αξίες για την αγάπη για τη θάλασσα και την προαγωγή του ναυταθλητισμού είναι το σημείο αναφοράς για την επιτυχημένη premium έκδοση.

Η συνέχεια διαγράφεται πολύ εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα εν όψει του 20ου East Med Multihull & Yacht Charter Show που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Απριλίου 2024 στο λιμάνι του Πόρου, όπου η έκδοση ON CHARTER της ONDECK MEDIA συμμετέχει ως Χορηγός Επικοινωνίας.

ondeck2024  - medys

Την ίδια περίοδο, το περιοδικό Skipper ONDECK εκπροσωπεί ως ο επίσημος ελληνικός Χορηγός Επικοινωνίας και με ειδική έκδοση την μεγάλη ετήσια συνάντηση ιδιοκτητών σκαφών και Brokers στην Ελλάδα, το 9ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS) που λαμβάνει χώρα στο Ναύπλιο (27/4-1/5/2024).

ondeck2024 2560x1707 golf 10

Ο Μάιος αποτελεί έναν μήνα γεμάτο συγκινήσεις για την ONDECK MEDIA, καθώς θα στηρίξει δύο εκδηλώσεις. Την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024, το Skipper ONDECK θα ενισχύσει με την προβολή του το καθιερωμένο πια ραντεβού των φίλων του "Golf Events 18 Enterprise & Marine", ένα τουρνουά που τιμά το φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού "Μαζί για το Παιδί". Λίγες μέρες μετά, από τις 17-19 του μήνα, θα βρίσκεται ως Χορηγός Επικοινωνίας στην πολυαναμενόμενη διοργάνωση PREMIUM REAL ESTATE EXPO για να αναδείξει το ελληνικό real estate σε παγκόσμιο επίπεδο.

ondeck2024 800x800 posidonia 11

Έτος Ποσειδωνίων το 2024 και όπως κάθε δύο χρόνια, σύσσωμος ο διεθνής κόσμος της ναυτιλίας δίνει το παρών στην κορυφαία γιορτή της ναυτιλίας. Η ONDECK MEDIA δε θα μπορούσε να λείπει και σας προσκαλεί από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου να συναντηθούμε στο Booth 1338 του εκθεσιακού χώρου Metropolitan Expo για να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες μαζί με το, αφιερωμένο στην εκδήλωση, τεύχος του Skipper ONDECK.

ondeck2024 - oys

Το εντυπωσιακό calendar της ONDECK MEDIA φτάνει στην κορυφή του με την δική του διοργάνωση, τo Olympic Yacht Show, το οποίο αποτελεί και το μοναδικό in-water yacht show στην Ελλάδα. Το φετινό τέταρτο event στην Olympic Marine στο Σούνιο στις 10-13 Οκτωβρίου 2024 αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία τόσο σε εκθέτες, όσο και σε επισκέπτες καθιερώνοντας πλέον στο διεθνές στερέωμα την θαλάσσια «υπογραφή» του στο yachting.

ondeck2024 452x800 oys video 14

Λίγα λόγια για την ONDECK MEDIA

Η ΟΝDECK MΕDIA ιδρύθηκε το 2011 και υπηρετεί αδιάκοπα το πολυδιάστατο στερέωμα μια σπουδαίας αγοράς, του σκάφους αναψυχής, του θαλάσσιου τουρισμού και του luxury industry. Εκδίδει 6 περιοδικά υψηλής αισθητικής και διοργανώνει 2 μεγάλα events, το Olympic Yacht Show και τα Yachting Awards. Διατηρεί συνεργασίες με το εξωτερικό και είναι βασικός συνομιλητής με παράγοντες της διεθνούς και εγχώριας αγοράς. Είναι στρατηγικός εταίρος της Ελληνικής Κοινότητας του Μονακό και της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών. Η ΟΝDECK MΕDIA διαθέτει 2 σκάφη αναψυχής, ιδανικά για ενέργειες προβολής και επικοινωνίας.

  ondeck media & events 2024

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style