Στις premium εκδόσεις της ONDECK MEDIA προστέθηκε το περιοδικό Τρίαινα

ΤΡΙΑΙΝΑ - Τεύχος 035

Η βραβευμένη εκδοτική εταιρεία της ONDECK MEDIA αναλαμβάνει με την εμπειρία και εξειδίκευση της το ιστορικό περιοδικό του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Το περιοδικό ΤΡΙΑΙΝΑ και η ONDECK MEDIA ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο τεύχος της έκδοσης στα πλαίσια μιας δυναμικής συνεργασίας. Ο Ν.Ο.Β. είναι ένας όμιλος που κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες με τις παγκόσμιες, ευρωπαϊκές, βαλκανικές και εθνικές νίκες που φέρνουν οι αθλητές του. H ONDECK MEDIA στηρίζει και προωθεί με την πένα της όλο το στερέωμα του yachting και του ναυτικού κόσμου, εγχώριου και διεθνούς, με προσήλωση και ακρίβεια. Οι κοινές τους αξίες για την αγάπη για τη θάλασσα και την προαγωγή του ναυταθλητισμού είναι το σημείο αναφοράς για την επιτυχημένη premium έκδοση.

  TRN035 KOLYMVISI

Η ΤΡΙΑΙΝΑ εκδίδεται από το 1979 με στόχο την ενημέρωση των αναγνωστών για τα αθλητικά δρώμενα, διοργανώσεις, πρωταθλήματα, μεγάλα αθλητικά meetings στον υγρό στίβο, συνεντεύξεις προσωπικοτήτων του αθλητικού χώρου, αλλά και για την κοινωνική ζωή των μελών του Ομίλου, με πλούσια θεματολογία. Η ανάληψη της έκδοσης από την ΟΝDECK MEDIA είναι η απόδειξη εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού με κοινό στόχο την ανάδειξη του ομίλου και του αθλητικού πνεύματος.

TRN035 YDATOSFAIRISH

Στα πλαίσια της σύγχρονης ιστορίας του περιοδικού, η ΤΡΙΑΙΝΑ «αποτελεί πλέον ένα μοντέρνο επικοινωνιακό όχημα και διαβάζεται από τα μέλη, τους αθλητές, την τοπική κοινωνία αλλά και σε όσους κινούνται σε ναυταθλητική τροχιά. Η συνεργασία μας με την ONDECK MEDIA έχει στόχο να συνεχίσει τη δυναμική και το κύρος του ετήσιου λευκώματός μας», δήλωσε η Πρόεδρος του ΝΟΒ, κα Στέλλα Λαζάρου.

TRN035 WATERSKI WAKEBOARD

Μείνετε συντονισμένοι για να είστε οι πρώτοι που θα διαβάσουν την πλούσια θεματολογία του νέου τεύχους, το οποίο θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.

cover

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style