Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2023

diethnes naftiko saloni athinon 2023

Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, η εμβληματική και πληρέστερη έκθεση για όσους αγαπούν τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ, ανοίγει και πάλι πανιά, με ούριο άνεμο, από την Τετάρτη 6 μέχρι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, στο Metropolitan Expo, αποτελώντας για ακόμη μία φορά το ναυτικό γεγονός της χρονιάς και το Skipper Ondeck συμμετέχει δυναμικά ως Media Partner!

Με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων εταιρειών καθώς και πολλών άλλων που αναδύονται δυναμικά, το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης για ολόκληρη την αγορά. Προσελκύοντας χιλιάδες λάτρεις της θάλασσας, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να θαυμάσουν εντυπωσιακά περίπτερα και μια ευρεία γκάμα εκθεμάτων και υπηρεσιών.

PRV 3292

Πιο συγκεκριμένα, στους υπερσύγχρονους χώρους του Metropolitan Expo, στην Αίθουσα 1 πρόκειται να φιλοξενηθούν φουσκωτά σκάφη, στην Αίθουσα 2 ιστιοπλοϊκά, πολυεστερικά και cruiser σκάφη, ενώ στην Αίθουσα 3 θα βρίσκονται μηχανές, ναυτιλιακός και θαλάσσιος εξοπλισμός και οτιδήποτε χρειάζεται ο επαγγελματίας και ο ερασιτέχνης του ευρύτερου κλάδου.

PRV 3639

Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, συνδυάζοντας την αγάπη για τη θάλασσα και τον περιπετειώδη τρόπο ζωής με τη δημιουργική επιχειρηματικότητα, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο επιχειρηματικής ανάπτυξης για τους επαγγελματίες και ένα σπουδαίο κέντρο ενημέρωσης για τους επισκέπτες.

PRV 3650

Η έκθεση θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία του κλάδου για την ελληνική οικονομία και υπενθυμίζει την παραδοσιακή σχέση της Ελλάδας με τη θάλασσα.

PRV 4024

Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, με εφόδια τον ενθουσιασμό για τη θάλασσα και την αγάπη για περιπέτεια, σηκώνουμε άγκυρα και σαλπάρουμε. Οι εμπειρίες ζωής είναι μια …έκθεση μακριά!

Media Partner: Skipper Ondeck

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

MEDYS 2024

Ολοκληρώθηκε το 9ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο το 9o Mediterranean Yacht Show (MEDYS) έπειτα από 5...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style