[promo] Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΘΗΝΩΝ 2021

 [Ξένη Δημοσίευση] Από την Πέμπτη 8 έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιείται το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών/ Το ναυτικό γεγονός της χρονιάς επέστρεψε μεγαλύτερο και πιο αναβαθμισμένο, σε νέο χώρο αντάξιο του κύρους του, στο Metropolitan Expo.

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων και γνωστότερων ονομάτων της αγοράς, αλλά και νέων εταιρειών, η έκθεση επανέρχεται ψηλά, εκεί όπου ανήκει. Οι συμμετέχουσες εταιρείες δηλώνουν έτοιμες να υποδεχτούν σε ένα μοντέρνο και υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο τους λάτρεις του σκάφους, της θάλασσας, του ψαρέματος και των θαλάσσιων sport, παρουσιάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από μια ευρεία γκάμα και αριθμό εντυπωσιακών σκαφών, αξεσουάρ, θαλάσσιων μηχανών και πολλών άλλων προϊόντων που κάνουν τη ζωή στη θάλασσα ακόμα πιο απολαυστική!

Ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών που αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του το Ναυτικό αυτό event, θα ζήσει την εμπειρία και την ατμόσφαιρα της καλύτερης και πιο αναβαθμισμένης έκθεσης των τελευταίων ετών.

IMAGE ATHENS INTERNATIONAL BOAT SHOW

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενδυναμώνοντας το στίγμα πως η ο κλάδος συνεχίζει την εντυπωσιακή του ανάπτυξη, καθώς η επιστροφή στη θάλασσα ζωή είναι γεγονός!

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style