Τα νέα Honda Marine BF350

Honda Marine BF350Boat Show tis genovas

Σε παγκόσμια πρεμιέρα, η Honda Marine παρουσίασε τον πρώτο της V8 εξωλέμβιο κινητήρα, την BF350, στη Διεθνή Έκθεση Σκαφών της Γένοβας.

Μέσω μιας σειράς εξαιρετικών τεχνολογικών χαρακτηριστικών, η BF350 θα επαναπροσδιορίσει τους υψηλής απόδοσης premium εξωλέμβιους κινητήρες θαλάσσης προσφέροντας την πιο υψηλή ισχύ από έναν εξωλέμβιο κινητήρα της Honda. Η περίφημη μηχανολογική αριστεία της Honda εξασφαλίζει τέλεια ισορροπία αξιοπιστίας και απόδοσης.

«Η έλευση του κινητήρα των 350 ίππων είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τη Honda Marine. Αυτός ο κινητήρας καταδεικνύει τη δέσμευση της Honda για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μέσω της μηχανικής ακριβείας και της προσπάθειας για καινοτομία».Katsuhisa Okuda, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος, Honda Motor Europe.

Η BF350 τροφοδοτείται από έναν εντυπωσιακό κινητήρα V8 5 λίτρων 60 μοιρών με τεχνολογία VTEC™ (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control). Η νέα BF350 προσφέρει εντυπωσιακά χαμηλό θόρυβο και κραδασμούς, ενώ προσφέρει έναν νέο διακριτικό, πλούσιο ήχο και συναρπαστική απόδοση, με κάθε χαρακτηριστικό σχεδιασμένο να βελτιώνει την εμπειρία του σκάφους.

BF350 AquamarineSilver Capoforte 2023

Η Honda Marine BF350 προσφέρεται με μια νέα ξεχωριστή σχεδίαση και λεπτή σιλουέτα που εναρμονίζεται πλήρως με το νερό. Με περίβλημα Aquamarine Silver ή Grand Prix White, και τα δύο σχέδια είναι ανάγλυφα με τρισδιάστατα επιχρωμιωμένα λογότυπα και διακοσμητικά που ταιριάζουν σε μια δυνατή, premium εμφάνιση.

Τεχνολογία
Αυτός ο V8 κινητήρας 5 λίτρων προσφέρει την πιο μεγάλη ισχύ μεταξύ των εξωλέμβιων κινητήρων μας. Η BF350 θα ξεκινήσει σε λειτουργία BLAST™ (Boosted Low Speed Torque), παρέχοντας άμεση και ισχυρή επιτάχυνση. Σε σταθερές ταχύτητες, θα ενεργοποιηθεί το ECOmo, όπου το σύστημα βελτιστοποίησης καυσίμου του κινητήρα θα μειώσει την κατανάλωση καυσίμου όποτε είναι εφικτό. Όταν απαιτείται επιπλέον ισχύς, το VTEC™ θα αυξήσει την ισχύ, παρέχοντας συναρπαστική επιτάχυνση.

Η τεχνολογία VTEC™ της Honda παρέχει έναν μοναδικό συνδυασμό ισχύος και ροπής, βελτιστοποιώντας την απόδοση σε υψηλές στροφές κάτι που συμβαίνει ήδη με τις εξωλέμβιες BF250, 225,150 και 100.

BF350 GrandPrixWhite Altamarea 2023

Σχεδιασμένη για απόδοση
Η BF350 της Honda Marine διαθέτει επίσης μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά που προορίζονται να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία συμβάλλοντας καθοριστικά στην ευκολία χρήσης, όπως το Cruise Control, το Tilt Limit και το Trim Support.

Η λειτουργία Cruise Control προσφέρει ομαλή πλεύση ενώ παράλληλα είναι συμβατή με τη λειτουργία trolling control. Μέσω της επιλογής Cruise Control στην οθόνη, ρυθμίζεται η ταχύτητα πλεύσης.

Το Tilt Limit διαθέτει μια προεπιλεγμένη γωνία trim, για να αποφευχθεί το χειροκίνητο trim του κινητήρα κατά τον ελλιμενισμό. Πιέζοντας το κουμπί ο κινητήρας θα στραφεί αυτόματα στο προκαθορισμένο ύψος για την αποφυγή γρατσουνιών στο σκάφος ή τον κινητήρα. Το Automatic Tilt παρέχει μια αυτόματη πλήρη κλίση με διπλό πάτημα του κουμπιού.

BF350 GrandPrixWhite Altamarea 2023 9

Το Trim Support διαθέτει 3 προσαρμόσιμες προεπιλογές για αυτόματο trim του κινητήρα για να πλανάρει το σκάφος σας, ενώ παράλληλα βοηθά στην οικονομία καυσίμου. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας O2 προσαρμόζει την κατανάλωση καυσίμου με βάση τα επίπεδα οξυγόνου στα καυσαέρια, ανιχνεύοντας και βελτιστοποιώντας την απόδοση της καύσης. Τόσο το Trim Support όσο και ο αισθητήρας O2 έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν την κατανάλωση καυσίμου χωρίς να διακυβεύεται η απόδοση του κινητήρα.

Την εξωλέμβια V8 BF350 συνοδεύει και το ολοκαίνουργιο χειριστήριο. Το χειριστήριο διατίθεται σε εργονομική μορφή για υποστήριξη διαφόρων λαβών και χειρισμών, διαθέτει ένα πάνελ πολλαπλών λειτουργιών 5 κουμπιών και έναν δείκτη υψηλής ευκρίνειας ουδέτερης θέσης, όλα ενισχυμένα με δερμάτινη υφή για εξαιρετική άνεση. Ενσωματώνοντας το iST (Intelligent Shift and Throttle) οι κάτοχοι έχουν ακριβή ηλεκτρονική απόκριση κινητήρα για έλεγχο πολλαπλών κινητήρων με έναν μόνο μοχλό, παρέχοντας απλή λειτουργία για ομαλή, χωρίς άγχος βαρκάδα.

BF350 GrandPrixWhite Ranieri 2023 6

Η BF350 συνδυάζει άνεση και απόδοση. Ένας τεχνολογικά προηγμένος εξωλέμβιος κινητήρα που απογειώνει την εμπειρία μέσω μηχανικής ακρίβειας. Στόχος είναι οι υψηλές επιδόσεις με κάθε δυνατό τρόπο και η BF350 είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της Honda Marine μέχρι σήμερα.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style