Η Honda ενισχύει την παγκόσμια αξία της μάρκας της

hondmark1

Η Honda έχει αυξήσει την αξία μάρκας της για τρίτη συνεχή χρονιά. Η διεθνής εταιρία συμβούλων Interbrand πρόσφατα δημοσίευσε την κατάταξη με τις Καλύτερες Παγκόσμιες Μάρκες (Best Global Brands) για το 2015 στην οποία η Honda κατέχει τη 19η θέση βάσει της αξίας της.

Η αξία της Honda αποτιμήθηκε πάνω από $22 δισεκατομμύρια, αύξηση 6% συγκριτικά με το o 2014. Αυτή η τιμή αναβάθμισε τη Honda κατά μία θέση στην κατάταξη όλων των βιομηχανιών. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη θετική είδηση που αφορά τη μάρκα μετά από μία χρονιά με πολλές προϊοντικές παρουσιάσεις, κυρίως στην περιοχή της Ευρώπης. Τους τελευταίους 12 μήνες η Honda αναβάθμισε ολόκληρη την οικογένεια των οχημάτων της με εντελώς νέες εκδόσεις των Jazz hatchback, HR-V compact crossover, και τα εκτενώς ανανεωμένα Civic hatchback και CR-V 4WD SUV. Αλλά και στη σειρά των μοτοσικλετών Honda έγιναν επτά νέες παρουσιάσεις, μεταξύ των οποίων το superbike RC213V-S.

Το 2016 προβλέπεται να είναι μία ακόμα θετική χρονιά για τη Honda καθώς παρουσιάζει την επόμενη γενιά οχήματος κυψελών καυσίμου υδρογόνου FCV ενώ ένα θρυλικό μοντέλο επιστρέφει με τη μορφή του NSX supercar.

Η κατάταξη της Interbrand με τις πιο πολύτιμες παγκόσμιες μάρκες για το 2015 υπάρχει στο σύνδεσμο: http://interbrand.com/best-brands/best-global-brands/2015/ranking/

Τα πιο Δημοφιλη > Life

the art dose giorti technis

The Art dose: Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης

Έντονη ατμόσφαιρα γιορτής, με συνοδοιπόρο πάντα την τέχνη και τις μοναδικές δημιουργίες, είχε η βραδιά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style