TRUE WIND 042 - INSPIRATIONAL STORIES

SOD 042 1

Πλούσιο και πληθωρικό είναι το καλοκαιρινό τεύχος. Πλούσια και δραστήρια είναι η Ελληνική αγορά του Yachting κάνοντας επίδειξη προσαρμοστικότητας, αντοχών, ευρηματικότητας και τεχνογνωσίας. Ένα μεγάλο ρεπορτόριο από events, δράσεις και μια κινητικότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό που θα ζήλευαν πολλές χώρες του πλανήτη.

Ακόμη και με τις τρέχουσες οικονομικό - πολιτικές συνθήκες ο ενεργός πληθυσμός της χώρας καλπάζει, και όσα βάρη και εμπόδια να συναντήσει, καταφέρνει και τα ξεπερνάει οδεύοντας προς το στόχο. Ποιό όμως είναι το μυστικό, ποιά είναι η κινητήρια δύναμη ακόμη και όταν είσαι δεμένος χειροπόδαρα νά πετυχαίνεις τρίποντα από την εξέδρα. Σήμερα η Ελληνική αγορά έχει αυτά τα χαρακτηριστικά στο παγκόσμιο ανταγωνιστικό τερέν, κι όμως σκοράρει. Την απάντηση στα παραπάνω μάς δίνουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη θάλασσα και μάς μεταφέρουν την δική τους οπτική. 6 επιτυχημένες ιστορίες κατά τα χρόνια της κρίσης που όλες συγκλίνουν σε κοινά στοιχεία: στην προσήλωση, στην αγάπη, στην αφοσίωση.

Το Tεύχος είναι αφιερωμένο σε αυτούς, και σε όλους που έχουν στο DNA γραμμένο τούτο το «τρίπτυχο» ως επιπλέον χρωμόσωμα, που έχουν όραμα, που επενδύουν ατελειώτες ώρες, που είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν και τρέχουν κάθε μέρα την δική τους Ολυμπιάδα. Σε όλους αυτούς που μάς εμπνέουν. 

Έμπνευση αποτέλεσε και το 3rd Mediterranean Yacht που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο και συγκεντρώσε την αφρόκρεμα του Ελληνικού στόλου των Charter Yachts φιλοξενώντας yacht brokers από όλο τον κόσμο και προσφέροντας μια ανάγλυφη εικόνα της ελληνικής φιλοξενίας και της δυναμικής του κλάδου γενικά.

SOD 042 5

[infographics Skipperondeck]

Μιλώντας για έμπνευση ανατρέχουμε στην ιδέα και δράση ενός οραματιστή, του Θεώδορου Βώκου, έμπνευση του οποίου ήταν τα Ποσειδώνια που έμελλε να γίνει το μεγαλύτερο Ναυτιλιακό event του κόσμου και φέτος διανύουμε την 24η έκδοση κατακτώντας ένα ακόμη ρεκόρ συμμετοχών. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαμε παρά να έχουμε ένα εκτενές αφιέρωμα με μια ιστορική αναδρομή και να μεταφράσουμε στη γλώσσα των αριθμών την δυναμική για την ελληνική και παγκόσμια αγορά. Σε παράλληλο χρόνο ταξιδεύουμε επάνω σε αυτό που μάς εμπνέει περισσότερο, στις δημιουργίες της ναυπηγικής κοινότητας. Σκάφη όπως το Opari 3, το Kiss από την Feadship, το Sea Eagle, το πολυαναμενόμενο Corsaro της Riva, το Wally Cento και άλλα, αναδύονται στις σελίδες του Summer Special.

SOD 042LowRes 3

Mykonos Classified. Η καλοκαιρινή έκδοση έχει επίσης μια ιδιαιτερότητα. Μετουσιώνει την έμπνευση μας για απόβαση δια θαλάσσης στο πιο διεθνές νησί της Μεσογείου, τη Μύκονο. Το Sky Lounge είναι αφιερωμένο στο νησί της ζωής μας, στην κοσμοπολίτικη γωνιά των Κυκλάδων και στον πιο διάσημο καλοκαιρινό προορισμό. Exclusive επιλογές, γεύση, design και κρυφές γωνιές σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του πλανήτη και πάντα αστείρευτη πηγή ζωής και έμπνευσης. _Γεράσιμος Γερολυμάτος

"Το τεύχος είναι αφιερωμένο σε αυτούς, και σε όλους που έχουν όραμα, που επενδύουν ατελειώτες ώρες, που είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν, και τρέχουν κάθε μέρα την δική τους Ολυμπιάδα. Σε όλους αυτούς που μάς εμπνέουν."

SOD042 coverAd 700


Σάς περιμένουμε στα Ποσειδώνια, στην μεγαλύτερη έκθεση για την Ναυτιλία παγκοσμίως, μια εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών με υποδειγματική οργάνωση που φέρνει τη χώρα μας στο κέντρο των διεθνών οικονομικών εξελίξεων με θετικό πρόσημο και της προσδίδει την εικόνα που της αξίζει. 

posidonia banner01

 

Τα πιο Δημοφιλη > Αποψη

Editor's Letter 12 xronia ΟΝDECK

Editor's Letter: 12 χρόνια ΟΝDECK

Την 1η Απριλίου του 2011 βγήκε στο φως και στον αέρα το πρώτο τεύχος του...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

BREGUET

Breguet: Nέα εμβληματική συλλογή …

Η Breguet αποτίει φόρο τιμής στη θηλυκότητα αποκαλύπτοντας μια νέα...

Style