Spring Time Ondeck | Family matters

apopsi41 1

Πίσω από τα σκάφη, τις επιχειρήσεις, τους ισολογισμούς και τις αποφάσεις βρίσκονται άνθρωποι. Πίσω από τους ανθρώπους βρίσκονται οικογένειες που τους στηρίζουν καθημερινά. Τι συμβαίνει όταν όλα αυτά βρίσκονται υπό την ίδια στέγη; Σε αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά απαντούν οι ίδιοι, και μιλούν για τους συνεργάτές τους που δεν είναι άλλοι από τους γονείς και τα ίδια τα παιδιά.

Το Ανοιξιάτικο τεύχος είναι αφιερωμένο σε οικογενειακές υποθέσεις, σε εταιρείες leader στο χώρο του Yachting στην Ελλάδα που στελεχώνονται με δεσμούς αίματος και που το παρελθόν, το παρών και το μέλλον συστεγάζονται και συνεργάζονται.
Το Family Matters είναι το πιο τρυφερό και συγκινητικό θέμα που έχω καταπιαστεί τα τελευταία χρόνια. Ναι, έχω συγκινηθεί αντικρίζοντας σπάνιες κατασκευές ή ιδιαίτερες καταστάσεις, βλέποντας από κοντά κοσμήματα της ναυπηγικής ή συναντώντας προσωπικότητες του χώρου αλλά εδώ το θέμα αγγίζει την ουσία της δημιουργίας, ανάγεται σε μια μεταφυσική κατάσταση και φλερτάρει με το νόημα της ίδιας τη ζωής και των συναισθημάτων.

Ομολογώ οτι διαβάσα τις εξομολογήσεις – περι αυτών πρόκειται και μάλιστα σε δημόσιο βήμα- δεκάδες φορές και θα θυμάμαι για πάντα την αλήθεια τους. Το Family Μatters μόνο για αλήθειες μιλάει, και πρόκειται για μια ανεκτίμητη εξομολόγηση σπουδαίων ανθρώπων από και προς τα παιδιά τους που προσωπικά εκτιμώ και θαυμάζω. Από μια απλή συνέντευξη με θέμα τις δυο γενιές, τη σχέση γονέων - παιδιών, εξελίχθηκε σε μια βαθύτερη εσωτερική διαδιακασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι μια εκ βαθέων εξομολόγηση από τους γονείς για οτι πολυτιμότερο έχουν - τα παιδιά τους, και από τα παιδιά αντίστοιχα προς τους γονείς - οδηγούς της ζωής τους. Θεωρώ ότι το Family Matters αποτελεί μια παρακαταθήκη για το μέλλον, ένα ανάγλυφο αποτύπωμα με ουσιαστικές λέξεις και εικόνες γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
apopsi41 1 Επιπλέον, οφείλω να πω, μάς τιμά το γεγονός οτι οι όλες οι οικογένειες αβίαστα δέχτηκαν να υλοποιήσουμε την ιδέα και να εμπιστευτούν το ONDECK ώς βήμα και να καταθέσουν δημοσίως. Τους ευχαριστώ επίσης δημοσίως.

 

Spring Time

Σε παράλληλο χρόνο, το νέο τεύχος του ONDECK συγκεντρώνει την τρέχουσα επικαιρότητα και προλογίζει την πιο ωραία εποχή του χρόνου, την Άνοιξη. Ταξιδεύουμε στη μεγαλυτερη indoor έκθεση της Ευρώπης, τη boot Dusseldorf όπου σάς μεταφέρουμε το κλίμα και τις νέες τάσεις. Φέτος, πάμε ακόμη πιο βόρεια, στην Φινλανδία και στο παλαιότερο Ναυτικό σαλόνι της Ευρώπης. Από την χώρα με τις 1000 λίμνες προέρχεται το Swan 60S, το νέο σκάφος του ποιοτικού ναυπηγείου Nautor. Στα Motor yachts θαυμάστε το κλασσικό Taransay από την Rossinavi, μια συγχρονη και πιστή κατασκευή 39m από σχέδια του 1930 εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή ναυπηγική. 

Τέλος όπως κάθε τεύχος, το Sky Lounge, η lifestyle ενότητα, σας ξεναγήσει σε οτι πιο exclusive και premium. Ανδρική περιποίηση, απόδραση στις λίμνες της Ευρώπης, οδηγική απόλαυση με το νέο Volvo S90 και dinner στο νέο Moorings πολλά άλλα που περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

  Γεράσιμος Γερολυμάτος


Το επόμενο τεύχος του ONDECK θα κυκλοφορήσει εκτάκτως στις 02 Ιουνίου σε μια Special Edition στην μεγαλύτερη και πιο σημαντική εκδήλωση παγκοσμίως για την Ναυτιλία και το Θαλάσσιο Επιχειρείν, τα POSIDONIA 2016. Σας περιμένουμε στο stand [Hall 1 n.1342]. 

posidonia banner01

Τα πιο Δημοφιλη > Αποψη

Editor's Letter 12 xronia ΟΝDECK

Editor's Letter: 12 χρόνια ΟΝDECK

Την 1η Απριλίου του 2011 βγήκε στο φως και στον αέρα το πρώτο τεύχος του...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

BREGUET

Breguet: Nέα εμβληματική συλλογή …

Η Breguet αποτίει φόρο τιμής στη θηλυκότητα αποκαλύπτοντας μια νέα...

Style