Olympic Yacht Show 2021: Η επόμενη μέρα (μέρος 3ο)

Olympic Yacht Show 2021

Διαβάστε τις δηλώσεις των εκθετών που συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show. 

Η άρτια διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show, το υψηλού επιπέδου και στοχευμένο κοινό που ξεπέρασε τους 10.000 επισκέπτες, αλλά και η πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα αποτελέσει θεσμό που θα ενισχύσει τον κλάδο του yachting και τον ποιοτικό τουρισμό της Ελλάδας, μονοπώλησαν τις δηλώσεις παραγόντων και εκθετών για το πρώτο premium in-water show, που πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine στο Λαύριο, 1-5 Οκτωβρίου 2021.

 

Γιώργος A. Βερνίκος, Vernicos Yachts

OYS Quotes3 VernicosPAN 0412

Το OLYMPIC YACHT SHOW έδωσε την ευκαιρία στους επαγγελματίες και στους λάτρεις του yachting να ξανασυναντηθούν έπειτα από δύο χρονιές πανδημίας. Ήταν μια εξαιρετική προσπάθεια, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο να ενημερωθεί για τις εξελίξεις του κλάδου και να γίνουν εποικοδομητικές συζητήσεις. Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για τις επιμελημένες, όπως πάντα, πρωτοβουλίες τους καθώς και τη μαρίνα του Λαυρίου.


Σταύρος Κατσικάδης, Πρόεδρος Ένωσης Μαρινών Ελλάδας

OYS Quotes3 KatsikadisPAN 0418 Copy

Η διοργάνωση μιας μεγάλου κύρους έκθεσης σκαφών αναψυχής σε μία ελληνική μαρίνα αξίζει διπλά συγχαρητήρια, τόσο στους διοργανωτές όσο και στον φορέα διαχείρισης της Olympic Marine. Εύχομαι το Olympic Yacht Show να καθιερωθεί και να σημάνει την αρχή και άλλων τέτοιων εκδηλώσεων διεθνούς αποδοχής στην Ελλάδα μας.


Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

OYS Quotes3 Kyriazopoulos

Η θάλασσα της Ελλάδα μας ενδείκνυται για τουρισμό με σκάφη αναψυχής. Έτσι, τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως το Οlympic Yacht Show, είναι πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού που έχει τόσο ανάγκη η χώρα μας.


Γεράσιμος Πετράτος, CEO of Technohull

OYS Quotes3 PetratosSk210628 323ar

Στην Technohull, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές τέτοιων πρωτοβουλιών που προωθούν τον ελληνικό κόσμο του yachting και θέτουν την ελληνική αγορά στη θέση που τόσο πολύ της αξίζει.


Μάριος Κορκολής, Marina Sales Manager ELINOIL S.A.

OYS Quotes3 korkolis

Η απόλαυση της θάλασσας είναι για όλους. Πρωτίστως ως Έλληνες και δευτερευόντως ως εκπρόσωποι της «ελίν», αναγνωρίζουμε τη σημασία της ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού για την Ελληνική Οικονομία. Για τον λόγο αυτό, επιλέξαμε να στηρίξουμε το Olympic Yacht Show, αναγνωρίζοντας, μεταξύ άλλων, και τη δυναμική ανάδειξη της μαρίνας του Λαυρίου.

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης

Ιστιοπλοΐα: Τριπλή πρόκριση στους Ολυμπι…

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκαν οι Βύρων Κοκκαλάνης, Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style