Brooks Brothers 2015

bbrothers

Με έτος ίδρυσης το 1818 στην Αμερική, η BROOKS BROTHERS έχει καταστεί συνώνυμο της καινοτομίας και της πρωτοπορίας αλλά και της μοναδικής, ανυπέρβλητης ποιότητας στην ανδρική κλασική ένδυση.

Διάσημη για το λανσάρισμα του ready-to-wear κοστουμιού και του θρυλικού button down shirt (του πουκάμισου με τα κουμπιά στους γιακάδες), η BROOKS BROTHERS έντυσε και συνεχίζει να ντύνει έως σήμερα τα πιο διάσημα σύμβολα κομψότητας, μεγάλες προσωπικότητες που καθόρισαν την εποχή τους, αλλά και σύγχρονους άνδρες που γράφουν την ιστορία σήμερα.

Ρούχα της Brooks Brothers επιλέγουν οι πιο καλοντυμένοι άντρες όλων των εποχών. Διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου από τον Cary Grant, τον Clark Gamble και τον Fred Astaire έως τον George Clooney και τον Leonardo Di Caprio, επιχειρηματίες, όπως ο Gianni Agnelli, αλλά και 38 από τους 44 προέδρους των ΗΠΑ, ανάμεσα τους o J.F. Kennedy καθώς και ο σημερινός πρόεδρος Barack Obama, προτιμούσαν και συνεχίζουν να δείχνουν την ίδια προτίμηση στα ρούχα της Brooks Brothers για την απαράμιλλη ποιότητα των υφασμάτων και την προσεγμένη λεπτομέρεια της ραφής τους.

MOST POPULAR > Events

supser1

Azzurra are crowned 2015 52 SUPER SERIES CHAMPIONS Quantum…

Cascais, Portugal is set to be painted a particular shade of blue tonight after Azzurra...