HERMIONE, η μόδα του φετεινού καλοκαιριού

hermioni1

Συνεχίζοντας την τάση που θέλει το Ελληνικό fashion design να εξαπλώνεται σε όλο και πιο τεχνικά πρωτοποριακούς χώρους, η HERMIONE παρουσιάζει στην Ελλάδα τις μοναδικές της τσάντες.

Ψηφιακά τυπωμένες σε υψηλή ανάλυση πρώτη φορά σε 100% βαμβακερό καμβά, όλες οι συνθέσεις και τα σχέδια είναι επιμελώς διαλεγμένα ώστε να αποτυπώνουν τη χάρη του easy living στη Μεσόγειο και τους Τροπικούς.

 

hermioni1

 

Το όνομα HERMIONE έχει χρησιμοποιηθεί στη μυθολογία και τη λογοτεχνία για γυναίκες που συνδύαζαν το κάλος με την ιδιαίτερη προσωπικότητα - Kόρη της Ωραίας Ελένης για τον Όμηρο, Βασίλισσα της Σικελίας για το Σαίξπηρ, αλλά και μια μοναδική Μάγισσα για τη J.K. Rowling. Οι HERMIONE κυκλοφορούν σε 18 σχέδια που έχει επιμεληθεί η σχεδιάστρια Κατερίνα Ρούσσου ώστε να συνδυάζουν την κομψότητα με την αυτοπεποίθηση. Κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στην Αθήνα και σίγουρα θα γίνουν ένα fashion statement του φετεινού Ελληνικού καλοκαιριού.

 

hermioni2

 

Οι τσάντες ειναι διαθέσιμς σε μερικές από τις καλύτερες boutique σε όλη την Ελλάδα, στα πολυκαταστήματα Attica, στο Acropolis Pop Up Store στην οδό Μακρυγιάννη 5, καθώς και στο e-shop της εταιρίας.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Shopping

Black Friday Kokkoris Optics

Black Friday στην Kokkoris Optics

Η εταιρεία KOKKORIS OPTICS, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 24/11 και το Σάββατο 25/11 θα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style