Breitling: Ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη Θεσσαλονίκη

breitling etoimazetai na kataktisei ti thessaloniki

Με την γνωστή της modern retro ταυτότητα και ακολουθώντας τα πρότυπα του brand που θέλουν όλες τις boutique παγκοσμίως να έχουν την ίδια αρχιτεκτονική σφραγίδα, η Breitling ανοίγει μια υψηλής αισθητικής boutique επί της Τσιμισκή 94, και είναι έτοιμη να υποδεχτεί όλους τους φίλους της ωρολογοποιίας - και όχι μόνο - που διαμένουν στην βόρεια Ελλάδα.

breitling btq thess 1

Με αισθητική που θυμίζει loft, τοίχους με σκαλιστή πέτρα, μοντέρνους φωτισμούς και ένα bar με δερμάτινες λεπτομέρειες, η νέα Breitling Boutique θα κάνει όλους τους επισκέπτες της να αισθανθούν την ζεστή φιλοξενία της μάρκας. Εκεί, θα μπορέσουν να δουν και να δοκιμάσουν τις πλήρεις συλλογές των ρολογιών της καθώς και αποκλειστικά Boutique Editions σε περιορισμένο αριθμό.

breitling btq thess 2

Από το 1884, η Breitling έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας, τον πρωτοποριακό της ρόλο στην ανάπτυξη του χρονογράφου καρπού και την ασυμβίβαστη δέσμευση της για άριστο σχεδιασμό. Λόγω της ιστορικής σχέση της μάρκας με την αεροπορία, η Breitling μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές στην κατάκτηση των ουρανών από την ανθρωπότητα. Φημίζεται για το καινοτόμο πνεύμα της και έχει κερδίσει επάξια μια προνομιακή θέση στον κόσμο της επιστήμης, του αθλητισμού και της τεχνολογίας. Η Breitling κατασκευάζει τους δικούς της μηχανισμούς και η ποιότητα του καθενός είναι - όπως σε όλους τους μηχανισμούς στα ρολόγια Breitling – εξασφαλισμένη από το κύρος της πιστοποίησης COSC και της Ελβετικής κατασκευής τους

breitling btq thess 4

Είτε είσαι φαν της αεροπλοΐας, των καταδύσεων και της ταχύτητας, είτε αναζητάς ένα ρολόι που θα σε συντροφεύει στην απαιτητική καθημερινότητα σου και όλες τις περιπέτειες που ονειρεύεσαι, είναι σίγουρο πως στις καινούργιες βιτρίνες της boutique θα αναγνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο για τον καρπό σου. Το προσωπικό του καταστήματος περιμένει να υποδεχτεί τους θαυμαστές των ρολογιών, προσφέροντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης σε έναν casual και φιλόξενο χώρο που δημιουργήθηκε για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

breitling btq thess 6

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τσιμισκή 94, 54622 Θεσσαλονίκη

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style