Zolotas: Παρουσίαση της νέας συλλογής TETRA

Zolotas parousiasi gouri tetra 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων «TETRA» Γούρι 2024 του Οίκου ZOLOTAS, σε μια λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κατάστημα του Οίκου στην Αθήνα, στην οδό Πανεπιστήμιου 10.

PAN 0059

ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου ZOLOTAS, Georges Papalexis και η πρόεδρος κυρία Marianne Le-Clère Papalexis καλωσόρισαν τα εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΕΠΑΠ καθώς και τους αγαπητούς εκπροσώπους του Ελληνικού Τύπου.

PAN 0062

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ, ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

Ο Οίκος ZOLOTAS για να υποδεχτεί το 2024, δημιούργησε την ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων «TETRA» Γούρι 2024, εμπνευσμένη από τη δυναμική αρμονία των Τεσσάρων Στοιχείων της φύσης που συνιστούν την κοσμική ύλη. Η συλλογή «TETRA» αποτελείται από μοναδικά κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δακτυλίδια σε χρυσό 18ΚΤ και ασήμι, διακοσμημένα με σμάλτα και πολύτιμους λίθους στα χρώματα που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα στοιχεία.

PAN 0149

Νερό, Φωτιά, Αέρας, Γη. Το κάθε στοιχείο διεγείρει τις αισθήσεις με τρόπο ξεχωριστό, μοναδικό. Οι αρχαίοι Έλληνες, απ’ τον Εμπεδοκλή ως τον Αριστοτέλη τα διαχώρισαν, και μελέτησαν τα εφόδια και τις ιδιότητες που προσφέρουν στον Άνθρωπο.

PAN 0176

MARIANNE LE-CLERE PAPALEXIS, ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Το Γούρι 2024 TETRA του Οίκου ZOLOTAS με τον μοναδικό του συμβολισμό σας χαρίζει ισορροπία, αρμονία και ολοκλήρωση για το νέο έτος!

PAN 0088

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΝΝΥ, MARIANNE LE-CLERE PAPALEXIS, ΜΑΛΟΥΧΟΥ ΑΜΑΝΤΑ, ΚΟΒΑ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ

Για 17η συνεχή χρονιά, ο Οίκος ZOLOTAS στηρίζει το αξιέπαινο έργο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ και συνδράμει ουσιαστικά στο σκοπό του, διαθέτοντας μέρος των πωλήσεων της Συλλογής Γούρι 2024- «TETRA» στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.

PAN 0168

PAN 0192

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style