Art Lounge Rooftop στο NEW Hotel: Ανανεωμένο μενού με γεύσεις Ελλάδας

Art Lounge Rooftop sto NEW Hotel new menu

Γεύσεις που είναι καταγεγραμμένες στη συλλογική μας μνήμη, που φέρνουν στο νου στιγμές χαράς με φίλους γύρω από το τραπέζι. Γεύσεις ελληνικές γίνονται τώρα η αφετηρία του νέου γαστρονομικού ταξιδιού στο οποίο μας καλεί το Art Lounge.

Με σημείο αναφοράς αυτές τις γεύσεις που όλοι αγαπάμε και χρησιμοποιώντας προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, ο executive chef του NEW Hotel, Μπάμπης Κουντούρης και η ομάδα του προτείνουν ένα ξεχωριστό μενού, μια νέα ερμηνεία της ελληνικής παράδοσης μέσα από σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές.

NEW Art Lounge Chef Babis Kountouris

Chef Babis Kountouris

Συνταγές κλασικές από ολόκληρη την Ελλάδα, πιάτα με ρίζες στην ελληνική παράδοση, αποκτούν τώρα κεντρική θέση στo τραπέζι του Art Lounge, ανανεωμένα με τη δημιουργική ματιά του Μπάμπη Κουντούρη. Το χαρακτηριστικό μπιάνκο από την Κέρκυρα, η οσπριάδα που έχει στην κουζίνα του κάθε νησί του Αιγαίου – και όχι μόνο – τα σουτζουκάκια και τα γιουβαρλάκια, ή το γιουβέτσι που δεν έχουν λείψει από κανένα ελληνικό σπίτι, όλα γίνονται σημεία αναφοράς του νέου μενού. Η παράδοση αναδεικνύεται με τις σύγχρονες τεχνικές του chef και τις εξαιρετικές πρώτες ύλες από ολόκληρη την Ελλάδα: αυγοτάραχο Μεσολογγίου, γαρίδες Κοιλάδας, ξίγαλο και στακοβούτυρο από την Κρήτη και τόσα άλλα υλικά φέρνουν μαζί τους αρώματα και μνήμες από κάθε γωνιά του τόπου μας.

NEW Art Lounge Fresh potato gnocchi

Έχοντας αρκετά χρόνια στο τιμόνι του Art Lounge, αλλά και με προηγούμενη εμπειρία στις κουζίνες σημαντικών Ελληνικών ξενοδοχείων και Ευρωπαϊκών εστιατορίων με 2 ή και 3 αστέρια Michelin, ο Μπάμπης Κουντούρης διακρίνεται για την ικανότητα του να ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία και να δημιουργεί καινούριες γαστρονομικές προτάσεις πάντα με προσανατολισμό τις ουσιαστικές, αυθεντικές γεύσεις.

NEW Art Lounge Table Setup Acropolis view

Στους χώρους του Art Lounge – αλλά και του NEW Hotel γενικότερα – η πρωτοπορία συνυπάρχει με την απλότητα, η δημιουργικότητα έχει βάση την παράδοση. Το κορυφαίο σχεδιαστικό δίδυμο των Fernando & Humberto Campana διαμόρφωσε το ξενοδοχείο αξιοποιώντας με σύγχρονο τρόπο αντικείμενα της παράδοσης, φέρνοντας στο σήμερα στιγμές από το παρελθόν και χρησιμοποιώντας υλικά που προϋπήρχαν και είναι χαρακτηριστικά της ελληνικής αρχιτεκτονικής. Αυτή λοιπόν, η βασική φιλοσοφία της αισθητικής του NEW Hotel, είναι η ίδια φιλοσοφία που διαπερνά και το ανανεωμένο μενού του Art Lounge. Πρωτοπορία, απλότητα και παράδοση συνθέτουν μια πραγματικά μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style