Μικρές Κυκλάδες στην Κηφισιά: Μια αυθεντική θαλασσινή εμπειρία

Mikres Kyklades Kifissia

Οι "Μικρές Κυκλάδες"  ξεκίνησαν από τη Σχοινούσα πριν 20 χρόνια και την οικογενειακή ταβέρνα που προμηθευόταν καθημερινά τα ψάρια από τα καίκια των φίλων ψαράδων.

Η δεύτερη εκδοχή της στην Ηλιούπολη στέφθηκε με επιτυχία και πρόσφατα δημιουργήθηκε ένα νέο εστιατόριο στην Κηφισιά για να ικανοποιήσει τους λάτρεις της θαλασσινής κουζίνας που αναζητούν πάντα τα καλύτερα φρέσκα ψάρια κι επιθυμούν ένα συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων θαλασσινών εδεσμάτων.

Mikres Kyklades Kifissia 2

Σε μια φωτεινή κι ατμοσφαιρική σάλα με αποχρώσεις της θάλασσας και της άμμου και στο νέο roof garden θα ταξιδέψετε νοερά σε αγαπημένες νησιώτικες γεύσεις όπως βιολογική φάβα Σχοινούσας, χταπόδι ψητό και συμιακό γαριδάκι.

Mikres Kyklades Kifissia 1

Οι λάτρεις της θαλασσινής κουζίνας έχουν να επιλέξουν ό,τι πιο εκλεκτό βγάζει η θάλασσα, από όστρακα στρείδια, κυδώνια και γυαλιστερές μέχρι γάμπαρη Αμβρακικού, ελληνικό μπλε καβούρι και καραβίδες.Το οικογενειακό ψαροκάικο και οι ψαράδες των Κυκλάδων στέλνουν πάντα φρέσκα ψάρια που μπορείτε να επιλέξετε ψητά ή σε ζύμη που ανοίγει στο τραπέζι σας.

Mikres Kyklades Kifissia 3

Αυτά τα ψάρια όπως σκορπίνες, σφυρίδες, συναγρίδες, στείρες, ροφός, μπαρμπούνια, λιθρίνια, σαργοί αποτελούν την κορυφαία ποιότητα και πρώτη ύλη που εξασφαλίζουν οι ιδιοκτήτες λόγω της προσωπικής μακροχρόνιας σχέσης με τους ψαράδες που προμηθεύουν απευθείας τα 3 εστιατόρια σε Σχοινούσα, Ηλιούπολη και Κηφισιά.

Mikres Kyklades Kifissia 4

Εκτός από τα εξαιρετικά ψητά ψάρια, την καλοκαιρινή περίοδο οι θαλασσινές δημιουργίες περιλαμβάνουν πιάτα όπως φιλέτο ψαριού ημέρας με ταμπουλέ και μους ταραμά με μελάνι σουπιάς, ριζότο θαλασσινών, ταλιολίνι με καραβίδες, σαφράν και λουίζα και το δημοφιλές λιγκουίνι αστακού. Στο μενού θα βρείτε επίσης τοπικά προιόντα ΠΟΠ από τα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων, καθώς κι επιλογές σε κρύες κοπές με ψάρια σε συνδυασμό με αυγοτάραχο, ή γλυκολέμονο και ανθό αλατιού.

Mikres Kyklades Kifissia 5

Το δείπνο σας μπορείτε να το  συνοδεύσετε με κρασί από τον ελληνικό ή διεθνή αμπελώνα, απολαυμβάνοντας μια γευστική καλοκαιρινή  εμπειρία με θαλασσινή αύρα στις "Μικρές Κυκλάδες".

Mikres Kyklades Kifissia 6

Αγ. Τρύφωνος 15, Κηφισιά, 210 6230930

Mikres Kyklades Kifissia 8

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style