Το Porto Carras Grand Resort ανοίγει 21 Απριλίου για τη σεζόν

Porto Carras Grand Resort 2022 opening

Το Porto Carras Grand Resort, στην Σιθωνία Χαλκιδικής, ανοίγει ξανά τις πόρτες του στις 21 Απριλίου 2022.

Μάλιστα φέτος, θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο Meliton 5*, το οποίο προσφέρει 324 ευρύχωρα δωμάτια και 155 πολυτελείς σουίτες με θέα στο γαλάζιο του Τορωναίου κόλπου, στη Μαρίνα και στο γήπεδο γκολφ.
Τα τέσσερα εστιατόρια και τα διαφορετικά μπαρ στην θάλασσα, τις πισίνες ή με θέα την Μαρίνα, είναι έτοιμα να προσφέρουν γαστρονομική εμπειρία. Πληθώρα φρέσκων, βιολογικά παραγόμενων προϊόντων μαζί με την επαγγελματική προσήλωση στην αυθεντική δημιουργική κουζίνα, εξασφαλίζουν στιγμές γευστικής απόλαυσης σε ολόκληρο το θέρετρο.

Το Porto Carras

Το Porto Carras, που εκτείνεται σε 17.630 στρέμματα καταπράσινου τοπίου και διαθέτει βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μήκους 9 χλμ., με 25 παρθένους κόλπους, παρέχει πληθώρα εγκαταστάσεων φιλοξενίας και αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως γκολφ, τένις, ιππασία, πεζοπορία, ποδηλασία και θαλάσσιες δραστηριότητες.

Οι εξωτερικές πισίνες, η νέα εξωτερική παιδική χαρά στους καταπράσινους κήπους καθώς και το Kids Club με ένα γεμάτο πρόγραμμα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων υποδέχονται τους μικρούς και μεγαλύτερους επισκέπτες, ενώ το spa λειτουργεί με υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης, κατόπιν ραντεβού.

porto carras1

Η Μαρίνα

Η Μαρίνα, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού και δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων σκαφών (έως 60μ), αποτελεί ήδη το σημείο συνάντησης σκαφών από την Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο. Κατά την διάρκεια της ημέρας, μία επίσκεψη οινογνωσίας στο Οινοποιείο του Πόρτο Καρράς καθώς και μία βόλτα τους απέραντους αμπελώνες με μοναδικές πανοραμικές θέες επιβάλλεται. Για ιδιαίτερες στιγμές ψυχαγωγίας, το Καζίνο Meliton Privé είναι επίσης ανοιχτό με αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσδίδουν κάτι παραπάνω στη διασκέδαση των καλεσμένων.

Το Porto Carras προσφέρει ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για να απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες, χωρίς συμβιβασμούς, μία ολοκληρωμένη απολαυστική εμπειρία διακοπών καθώς, εκτός από τους εκτεταμένους ανοιχτούς χώρους, διατίθενται ανέπαφες υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, ιατρική υποστήριξη όλο το 24ωρο, πλήρης απολύμανση με λεπτομερείς μεθόδους καθαρισμού, καθώς και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό.

porto carras2

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style