NEW HOTEL: Saint Valentine’s Day 2022

NEW HOTEL Saint Valentine’s Day 2022

Στις 14 Φεβρουαρίου το NEW Hotel γιορτάζει τον έρωτα με ένα μοναδικό σύνολο εμπειριών!

Ζήστε μια μοναδική βραδιά για δύο σε ένα περιβάλλον όπου πρωταγωνιστούν η τέχνη και το σύγχρονο design. Το NEW Hotel σας καλεί να γιορτάστε τον έρωτα στο εστιατόριο Art Lounge στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, περιστοιχισμένοι από μια εντυπωσιακή συλλογή έργων τέχνης των σημαντικότερων σύγχρονων καλλιτεχνών.

NEW Hotel Art Lounge Restaurant 2

Δοκιμάστε το μενού που προτείνει ειδικά για την ημέρα, ο Executive Chef του NEW Hotel, Μπάμπης Κουντούρης. Με βάση τους μη αναμενόμενους συνδυασμούς υλικών, δημιουργεί νέες ισορροπίες γεύσεων σε ένα πραγματικό γαστρονομικό ταξίδι. Και επειδή η τέχνη είναι στο DNA του NEW Hotel, μια έκπληξη περιμένει όσους δειπνήσουν στα εστιατόρια του ξενοδοχείου στις 14 Φεβρουαρίου. Όλοι τους θα κάνουν δικό τους ένα limited edition artwork με την υπογραφή ενός από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της εποχής μας.

NEW Hotel Art Lounge Restaurant 3

Στις 14 Φεβρουαρίου το περιβάλλον ξεχωριστής αισθητικής του NEW Hotel γίνεται το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσουμε τον έρωτα. Γι’ αυτό, ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, ένα προνομιακό πακέτο θα είναι στη διάθεση όσων θελήσουν να συνδυάσουν το δείπνο τους με διαμονή στο ξενοδοχείο.

#alLOVEr2022

Πληροφορίες & Κρατήσεις:
Art Lounge Restaurant: +30 210 3273170, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
NEW Hotel: +30 210 3273200, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style