H RIST Hellas στην Athens International Jewellery Show

Η RIST Hellas έδωσε δυναμικό παρών στην 32η διεθνή έκθεση ρολογιού και κοσμήματος Athens International Jewellery Show 2019, που πραγματοποιήθηκε 1-4 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Φέτος η RIST Hellas εστιάζοντας πλήρως στην εξωστρέφεια, συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό περίπτερο «ανοιχτού τύπου», παρουσιάζοντας όλες τις νέες συλλογές ρολογιών και κοσμημάτων των διάσημων μαρκών που αντιπροσωπεύει, όπως και την ανανεωμένη εταιρική της ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρίας.

Δυναμική υπήρξε η παρουσία των συνεργατών της RIST Hellas από Ελλάδα και Κύπρο στο περίπτερο της, δείχνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο νέο απόκτημα της εταιρίας για το 2019, την GANT Time με την τελείως ανανεωμένη συλλογή ρολογιών, με το νέο εμβληματικό “Diamond” σύμβολο στο καντράν.

RIST H 2

Πρεμιέρα στην ελληνική αγορά έκαναν στο περίπτερο της RIST Hellas, τόσο η νέα premium συλλογή κοσμημάτων Michael Kors από ασήμι και ημιπολύτιμους λίθους, όσο και τα πολυαναμενόμενα smartwatch Michael Kors Access, τα οποία οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις λειτουργίες και την χρηστικότητα τους.

Η έκπληξη της φετινής παρουσίας της RIST Hellas στην έκθεση, ήταν ο ιδιαίτερα ξεχωριστός τρόπος παρουσίασης των νέων συλλογών ρολογιών, smartwatch και κοσμημάτων των διάσημων μαρκών, Michael Kors, Emporio Armani, Armani Exchange, Fossil, Skagen, Paul Hewitt, Paul Smith, TW Still και ORIS. Με έναν πρωτότυπο, ευρηματικό και εντυπωσιακό τρόπο, έμπειροι performer υποδύθηκαν χαρακτηριστικούς ρόλους, που ανταποκρίνονταν απόλυτα στο DNA της κάθε μάρκας, παρουσιάζοντας φορεμένα τα νέα μοντέλα των μαρκών στους επισκέπτες που βρισκόταν στους διαδρόμους της έκθεσης και προσκαλώντας τους στο περίπτερο της RIST Hellas.

RIST H 3

Εκτός από το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών, η παρουσία της RIST Hellas στην έκθεση προσέλκυσε το ενδιαφέρον γνωστών επωνύμων από τις τέχνες και τον αθλητισμό, όπως τον ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, τον τραγουδιστή Νίκο Βουρλιώτη, τον παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά και τον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη.

RIST H 4

Λίγα λόγια για τη RIST Hellas: Η RIST Hellas ιδρύθηκε το 2014 και λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος ρολογιών και κοσμημάτων για Ελλάδα και Κύπρο των επώνυμων brand GANT Time, Oris, TW Steel, Paul Hewitt & Paul Smith, όπως και της Fossil Group για Ελλάδα με τα brand: Michael Kors, Emporio Armani, DKNY, Fossil, Skagen, Armani Exchange & Emporio Armani Swiss. Το δίκτυο συνεργατών της αποτελείται από 320 καταστήματα και πάνω από 55 e- shop.

RIST H 5

---
H Athens International Jewellery Show: Η έκθεση AIJS διοργανώνεται για 32η φορά από τη ΔΕΘ HELEXPO, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων-Κοσμηματοπωλών-Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) και συγκεντρώνει επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style