Celestyal Cruises: 108.000 επιβάτες το 2018

Ως μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για την εταιρία χαρακτήρισε το 2018 η Celestyal Cruises, μια από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις πλοίων κρουαζιέρας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε από τα στελέχη της εταιρείας στο «48 Urban Garden», το 2018 η εταιρεία κατάφερε να ξεπεράσει τους στόχους της και να σημειώσει αύξηση επιβατών 8%, συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, φιλοξενώντας 108.000 επιβάτες από όλον τον κόσμο με τη λειτουργία δύο πλοίων και επιτυγχάνοντας παράλληλα υψηλές πληρότητες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης, έκανε ιδιαίτερη μνεία στις προσπάθειες της εταιρίας για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, ενώ ανακοίνωσε πως το 2019 τα δρομολόγια θα επιμηκυνθούν κατά οκτώ εβδομάδες, από τις τέσσερις εβδομάδες που ήταν το 2018, καλύπτοντας την ζήτηση του κοινού για κρουαζιέρες στο Αιγαίο και το φθινόπωρο.

Celestyalpress 02 ο καπ. Γιώργος Κουμπενάς, Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών, ο κ. Κρις Θεοφιλίδης Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Leslie Peden Επικεφαλής Εμπορικός Διευθυντής

Παράλληλα, όπως πρόσθεσε, στρατηγικός στόχος για την καινούρια χρονιά είναι η έμφαση της δραστηριοποίησης καθ΄όλη τη διάρκεια των 12 μηνών και όχι μόνο άνοιξη – καλοκαίρι, μέσω της προσθήκης νέων δρομολογίων κρουαζιέρας, όπως το «Εκλεκτό Αιγαίο» και οι «3 Ήπειροι». Να σημειωθεί, ότι οι κρουαζιέρες θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου 2019 και θα ολοκληρωθούν στις 6 Ιανουαρίου 2020. Στα νέα δρομολόγια - και λιμάνι προσέγγισης- συμπεριλαμβάνεται ο Βόλος (στο «Εκλεκτό Αιγαίο»), ενώ στο πρόγραμμα «3 Ηπειροι» οι προσεγγίσεις του κρουαζιερόπλοιου, με αφετηρία τον Πειραιά, είναι η Αλεξάνδρεια Αιγύπτου, το Πόρτ Σάιντ (Αίγυπτος), το Ασντόντ (Ισραήλ), η Λέμεσος (Κύπρος), η Ρόδος και το Κουσάντασι (Τουρκία).

Τηv φετινή χρονιά στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises, όπως αναφέρθηκε, καταγράφηκε αύξηση από Αμερικάνους και Ευρωπαίους τουρίστες. Συγκεκριμένα, το 52% επιβατών προήλθαν από μακρινές αγορές, όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, ενώ το 29% των επιβατών από κοντινές αγορές της Ευρώπης.

Celestyalpress 04 Leslie Peden Επικεφαλής Εμπορικός Διευθυντής

Ο κ. Leslie Peden, Επικεφαλής Εμπορικός Διευθυντής, παρουσίασε την εμπορική διάρθρωση της εταιρείας σε 11 χώρες και τη στρατηγική ανάπτυξης για το 2019.Επίσης, αναφέρθηκε στην παρουσία της Celestyal Cruises στο διαδίκτυο και τα ψηφιακά μέσα, με τα οποία προσεγγίζει ταξιδιώτες από περισσότερες από 140 διαφορετικές εθνικότητες.

Στην συνέντευξη Τύπου της Celestyal Cruises βρέθηκε και ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Louis Κωστάκης Λοΐζου ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, μεταδίδοντας, μεταξύ άλλων, την περηφάνειά του για τη Celestyal Cruises και το γεγονός οτι δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Celestyalpress 07 Κωστάκης Λοΐζου Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Louis

Τέλος η κυρία Φρόσω Ζαρουλέα, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, παρουσίασε ένα σύντομο απολογισμό του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Celestyal Cruises. Από το 2015, περισσότεροι από 2.500 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου, Ίου και Σάμου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα, χάρη στις πρωτοβουλίες της εταιρείας. Το 2018, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θεοχαράκη, η Celestyal Cruises πραγματοποίησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αρχιμήδης», το οποίο υλοποιήθηκε σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Σάμου.

Celestyalpress 06 Φρόσω Ζαρουλέα, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων

 

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style