Ο Capt. Δημήτρης Ασλάνογλου ομιλητής του “Shipping leaders in residence"

Ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας αποτελεί ο προσκελημένος ομιλητής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για “Shipping leaders in residence", με θέμα “Introducing the concept of Resilience into Maritime Safety”.

Capt. Δημήτρης Ασλάνογλου, Training Manager της ELETSON CORPORATION, θα μιλήσει για τη σημαντικότητα της ανθεκτικότητας και της ανακλαστικής μάθησης για την βελτίωση της ανθρώπινης συμπεριφοράς στο ναυτικό επάγγελμα, με στόχο την ασφάλεια του πληρώματος.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27/11/2018 (19:00-21:00) στο αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού κολλεγίου, στο Campus Πειραιά [Κολοκοτρώνη 110].

mitropolitiko kollegio

Στο πλαίσιο του θεσμού “Shipping leaders in residence" , που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους ηγετικές φυσιογνωμίες και εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου της Ναυτιλίας, οι οποίοι μοιράζονται την πολυετή εμπειρία τους, τόσο με το φοιτητικό, όσο και με το ευρύ κοινό. Οι φιλοξενούμενες διαλέξεις κάθε φορά αφορούν ένα διαφορετικό θέμα, το οποίο σχετίζεται άμεσα με τη ναυτιλιακή βιομηχανία και τη ναυτική πραγματικότητα, αλλά και με τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις και προκλήσεις στον κλάδο παγκοσμίως.

Πληροφορίες – κράτηση θέσεων: κα Αναστασία Παπασταύρου, Τ 210 4121200, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style