Προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, στη Μοτοδυναμική, η Porsche Hellas, προσφέρει τα προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche, τα οποία εκτελούνται αποκλειστικά από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων.

Στόχος είναι η κάθε Porsche με τον ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο να συνεχίζει να προσφέρει την οδηγική απόλαυση που έχει συνηθίσει ο κάτοχός της, και να διατηρεί σταθερά υψηλά την αξία της ως αυτοκίνητο μοναδικών προδιαγραφών.

Η εργοστασιακή, συνεχής συντήρηση, με βάση τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, με πλήρες ιστορικό εργασιών και ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν είναι ένα από τα στοιχεία που προσθέτουν αξία σε κάθε αυτοκίνητο.

Skipper ONDECK
Εξειδικευμένοι τεχνικοί που μετεκπαιδεύονται συνεχώς, γνήσια ανταλλακτικά Porsche, ειδικά εργαλεία και διαγνωστικά, συμπληρώνουν ένα σύνολο υπηρεσιών που εξασφαλίζουν ότι η κάθε Porsche, παραμένει μοναδική και με σταθερά υψηλή τιμή μεταπώλησης.
Στη Μοτοδυναμική, με τα ειδικά προγράμματα συντήρησης, διατηρείται σταθερά χαμηλά το κόστος συντήρησης και εξασφαλίζεται στους ιδιοκτήτες ότι έχοντας όλα τα δεδομένα του αυτοκινήτου στα χέρια τους, συνεχίζουν να οδηγούν και να απολαμβάνουν ήσυχοι και ασφαλείς μια αυθεντική Porsche.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Bolivar Beach Club: Opening στις 27 Απριλίου με τους…

To Bolivar επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 27 Απριλίου με καλεσμένους του Blend, τους Ιταλούς Djs/Producers...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style