Κοσμοπολίτικες βουτιές στις πισίνες του Ομίλου Διβάνη

Σε ένα περιβάλλον όπου ο χαρακτηριστικός κοσμοπολίτικος αέρας που διακρίνει τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη κυριαρχεί, οι δύο πισίνες του Divani Apollon Palace & Thalasso, μία από τις οποίες διαθέτει θαλασσινό νερό, και η πισίνα του Divani Caravel σας προσκαλούν να γευτείτε το ελληνικό καλοκαίρι στην πρωτεύουσα!

Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι πισίνες του Divani Apollon Palace & Thalasso, σε απόσταση μόλις 25 λεπτών από το κέντρο της πόλης, αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τη δημιουργία αξέχαστων καλοκαιρινών αναμνήσεων με την οικογένεια ή με φίλους.

Ζήστε στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης στις άνετες ξαπλώστρες και στα Love Seats της Dedon, απολαμβάνοντας αναζωογονητικούς χυμούς, τονωτικά smoothies και μοναδικά cocktails και αφήστε τη θαλασσινή αύρα να σας συνεπάρει. Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα με τον όμορφο κήπο να προστατεύει την ιδιωτικότητά σας, βουτήξτε στα δροσερά νερά ή απολαύστε ένα jacuzzi κάτω από τον καλοκαιρινό αθηναϊκό ήλιο, προσφέροντας στον εαυτό σας ανεπανάληπτες αποδράσεις από την καθημερινότητα. Καθίστε αναπαυτικά κάτω από την ομπρέλα σας και δοκιμάστε τα γευστικά πιάτα του Meltemi Restaurant επιλέγοντας ανάμεσα σε μια πληθώρα προτάσεων εμπνευσμένων από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, όσο το πάντα πρόθυμο προσωπικό του ξενοδοχείου θα ικανοποιεί κάθε σας επιθυμία συμβάλλοντας στην αίσθηση της ξεγνοιασιάς που αποτελεί συνώνυμο του καλοκαιριού.

Divani Apolon2

Divani Caravel

Με εντυπωσιακή θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στον λόφο του Λυκαβηττού, η πισίνα της ταράτσας του Divani Caravel φέρνει το καλοκαίρι στο κέντρο της πόλης! Στην καρδιά της Αθήνας και όμως με την αίσθηση ότι βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά, απολαύστε βουτιές με θέα σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μνημεία παγκοσμίως!

Δείτε την πρωτεύουσα να απλώνεται μπροστά στα πόδια σας και αφεθείτε στο ζεστό χάδι του ήλιου, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα. Μια επίσκεψη στο pool bar θα σβήσει τη δίψα σας με δροσερούς χυμούς και αναψυκτικά, όσο η λίστα με τα ευφάνταστα κοκτέιλ δύσκολα θα αφήσει κάποιον ασυγκίνητο. Οι γευστικές απολαύσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν, με μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά και αλμυρά σνακ να ολοκληρώνει την εμπειρία της πιο γοητευτικής απόδρασης!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι μια ανάσα μακριά και τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη σας καλούν να τη ζήσετε στις πισίνες του, προσφέροντας μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Divani Apolon3


Divani Apollon Palace & Thalasso

Τιμές: Δευτ.-Παρ. €35/άτομο, Σάβ.-Κυρ. €50/άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται η χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας)

Tηλ. κρατήσεων: +30 210 8911100

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα

Ωράριο: Καθημερινά 10:00 - 19:00

Divani Caravel

Τιμές: Δευτ.-Παρ. €30/άτομο, Σάβ.-Κυρ. €40/άτομο

Tηλ. κρατήσεων: +30 210 7207000

Διεύθυνση: Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 16121, Ελλάδα

Ωράριο: Καθημερινά 11:00 – 21:00

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style