Wellness Day στο Astir Palace

arion1

Wellness Day στο Arion Spa στο συγκρότημα του Astir Palace, στο πιο εκλεκτό κομμάτι της Αθηναϊκής Ριβιέρα σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Ένα σκηνικό που δημιουργήθηκε με σκοπό να μετατρέψει τη ζωή σε πραγματική απόλαυση και να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.  Σε χαρισματική θέση, με θέα στο γαλάζιο του Σαρωνικού, το Spa είναι ένα ολιστικό καταφύγιο, σχεδιασμένο για να γαληνεύει τις αισθήσεις.

Το Arion Spa προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση αναζωογονητικών διακοπών στους επισκέπτες που επιθυμούν να βιώσουν την εμπειρία της ευεξίας, της χαλάρωσης και της ομορφιάς καθώς και να μυηθούν σε έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει την αρμονική συνύπαρξη της ψυχής και του σώματος

Η αρχιτεκτονική του χώρου το αξιοποιεί και το αναδεικνύει προσφέροντας στον επισκέπτη μοναδική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας, από την αίθουσα γυμναστικής και την πισίνα μέχρι το δωμάτιο χαλάρωσης ή θεραπειών.

Αφαιρετικό σε αισθητική, με boutique αντίληψη (5 δωμάτια μόνο δωμάτια θεραπειών) απλώνεται σε 1.000 τ.μ. Οι χώροι του αποπνέουν καθαρότητα και ηρεμία-όπως αρμόζει σε ένα spa της Luxury Collection –διαθέτει εσωτερική υπερεξοπλισμένη με υδρομασάζ πισίνα, sauna, χαμάμ και αίθουσα για Cleopatra´s bath, ενώ προσφέρει ολιστικές θεραπείες προσώπου και σώματος με προϊόντα Valmont, Algoane (με special αντρικό μενού θεραπειών, ορισμένες από αυτές signature) και Jurlique.

arion2

Τρεχούμενα νερά, αιθέρια έλαια που καίνε και χαλαρωτική μουσική ολοκληρώνουν την ατμόσφαιρα και σε βοηθάνε να ηρεμήσεις και να γεμίσεις θετική ενέργεια.

Eιδικά, αυτή την περίοδο το Arion spa έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική προσφορά για τους επισκεπτες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Astir Palace

Wellness day@arion spa
Χαρίστε μια ημέρα ευεξίας και ανανέωσης στον εαυτό σας, σε αγαπημένο σας πρόσωπο ή σαν εταιρικό δώρο.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

•Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ και θαλασσοθεραπεία

•Χαμάμ, σάουνα, αρωματικές βροχές, ποδόλουτρα kneipp

•Γυμναστήριο

•Aromatherapy Full Body Massage διάρκειας 40λεπτών:
Περιγραφή:
Λεβάντα για χαλάρωση, πορτοκάλι για τόνωση, περγαμόντο για ευεξία, ευκάλυπτο για αποσυμφόρηση, λεμόνι για αναζοωγόνηση σε μια ξεχωριστή εμπειρία μασάζ, απομακρύνουν την ένταση των μυών και σας βοηθούν να χαλαρώσετε από το καθημερινό στρες.

•Γεύμα τριών πιάτων στο εστιατόριο “alia brasserie”

•Δυνατότητα ημερήσιας χρήσης δωματίου σε προνομιακή τιμή.
•Δωρεάν πάρκινγκ

Τιμή προσφοράς €95
Για περισσότερες πληροφορίες στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa:

www.astir-palace.com
www.luxurycollection.com

Τηλ. 210-8901795

Τα πιο Δημοφιλη > Life

Πάσχα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style