Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ

Η έκδοση του νέου τεύχους του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ ολοκληρώθηκε από την ONDECK Media.

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Η κορυφαία εταιρεία yachting στην Ελλάδα ενισχύει τις αναπτυξιακές προοπτικές της, με τη δημιουργία ναυπηγείου στις νέες εγκαταστάσεις της και εσωτερικού τμήματος financing.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε μέρος στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» (OCC-9).

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), ιδρυτής & CEO ΤHEON GROUP, ιδρυτής EFA GROUP, έδωσε το παρών στο Delphi Economic Forum IX.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρευρέθηκε στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων

O Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, συμμετείχε στο Delfi Economic Forum IX.

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας

Πάνω από 85 ναυπηγεία από 26 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα δώσουν το «παρών» για να παρουσιάσουν καινοτομίες στον σχεδιασμό και την παραγωγή πλοίων στις 3-7 Ιουνίου.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, το Olympic Yacht Show θα υποδεχθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκλεκτό κοινό του.

Previous Next Play Pause
Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ Με την υπογραφή της ONDECK Media το νέο τεύχος του περιοδικού ΤΡΙΑΙΝΑ
Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ Riginos Yachts: Νέες αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους 7,5 εκατ. ευρώ
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference» Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference»
Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα Κρ. Χατζημηνάς: Η τεχνολογία είναι σημαντική για την επιχειρηματικότητα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων            Π. Ξενοκώστας: Τα ελληνικά ναυπηγεία δεν είναι μηχανουργεία άλλων
Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας Ποσειδώνια 2024: σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του 4ου Olympic Yacht Show

ελίν & Aegean Rebreath: Μαζί κατά των ρυπάνσεων στο θαλάσσιο περιβάλλον

elin Aegean Rebreath enonoun dynameis kata ton rypanseon

Η ελίν ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Aegean Rebreath, έναν πολυδύναμο Οργανισμό που εργάζεται στοχευμένα για την προστασία και αναβάθμιση του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της ελίν, «ώθηση» και αφορά την υλοποίηση προγράμματος ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης κατά των ρυπάνσεων στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Με βασικό μήνυμα ότι «Καμία ρύπανση δεν είναι ασήμαντη» στελέχη της εταιρίας και του οργανισμού θα επισκεφθούν τέσσερεις δήμους του Δικτύου Μπλε Δήμων (Σαντορίνη, Αλόννησος, Λευκάδα, Πόρος) και θα μοιραστούν με εκπροσώπους των λιμενικών ταμείων και επαγγελματίες αλιείς πολύτιμες γνώσεις, προκειμένου να συμβάλλουν ενεργά στη διατήρηση και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος, η ελίν θα προχωρήσει σε δωρεά αντιρρυπαντικού εξοπλισμού σε κάθε έναν από τους δήμους. Ο εξοπλισμός αυτός θα συμβάλλει έτσι ώστε οι τοπικές αρχές να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ρυπάνσεων, εξασφαλίζοντας την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος των νησιών.

elin aegean rebreath 2

Ο Πρόεδρος της Aegean Rebreath, Γιώργος Σαρελάκος, ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία: «Το συγκεκριμένο εγχείρημα στοχεύει στην αντιμετώπιση ενός σημαντικού και ορατού σε όλους προβλήματος. Η ρύπανση από καύσιμα και λιπαντικά γίνεται αντιληπτή καθημερινά στα λιμάνια και τις θάλασσες μας. Για μία ακόμη φορά ο ιδιωτικός τομέας αναλαμβάνει δράση ενισχύοντας το Δίκτυο Μπλε Δήμων. Ένα πιλοτικό πρόγραμμα σε τέσσερα μέλη του δικτύου που προωθεί την ευαισθητοποίηση, την έρευνα και την εκπαίδευση.»

Η Υπεύθυνη Βιώσιμης Ανάπτυξης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ελίν, Ράνια Καμπουροπούλου, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τη νέα μας συνεργασία με την Aegean Rebreath. Η δέσμευσή μας για την προώθηση της βιωσιμότητας και την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών βρίσκεται στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών που υλοποιούμε. Μέσω της συνεργασίας μας, στοχεύουμε να ενισχύσουμε τις τοπικές κοινωνίες με τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να γίνουν αποτελεσματικά διαχειριστές και προστάτες του θαλάσσιου περιβάλλοντος, διατηρώντας την ομορφιά και τους πόρους του για τις επόμενες γενιές.»

Πρώτος σταθμός του προγράμματος ήταν η Σαντορίνη στις 2 Ιουνίου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Αλόννησος, η Λευκάδα και ο Πόρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style