Τα προϊόντα της Marine Business από την εταιρεία Ναυτίλος

Η Marine Business, σχεδιάζει και παράγει από το 1985, στη Βαρκελώνη, άθραυστο εξοπλισμό κουζίνας όπως πιάτα και ποτήρια καθώς και αξεσουάρ όπως καλάθια και τσάντες σε υπέροχα ναυτικά σχέδια για το σκάφος ή ακόμα και το σπίτι σας που δίνουν ιδιαίτερη πινελιά υψηλής αισθητικής όπου και αν επιλέξετε να τα χρησιμοποιήσετε.


Τα σχέδια και το άθραυστο, πλήρως ασφαλές υλικό των προϊόντων της Marine Business, σκοπό έχουν να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας καθώς και των επισκεπτών σας,για να τα απολαμβάνετε στο σκάφος ή σε γεύματα με αγαπημένα σας πρόσωπα στον κήπο ή την ταράτσα σας.

nautilus
H εταιρεία Ναυτίλος, έχει την αποκλειστική διανομή των προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο, διαθέτει 7 φυσικά καταστήματα καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα, ,όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από άθραυστα πιάτα, ποτήρια, αξεσουάρ για το τραπέζι ή την κουζίνα σας, από υψηλής ποιότητας υλικά, σχεδιασμένα για να διευκολύνουν πρακτικά, τη ζωή σας!
Κατηγοριοποιημένα ανά χρήση (πιάτα, ποτήρια, αξεσουάρ κα.) μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε και που ταιριάζει 100% στις ανάγκες σας.