Το Skipper ONDECK Χορηγός Επικοινωνίας στην 4η Premium Real Estate Expo

Το Skipper ONDECK επιστρέφει ως Χορηγός Επικοινωνίας για την Premium Real Estate Expo.

Αρωγός κάθε μεγάλης διοργάνωσης που προωθεί την ανάπτυξη και την καινοτομία, το Skipper ONDECK υποστηρίζει την Premium Real Estate Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 19 Μαΐου 2024 στο MEC Παιανίας, στηρίζοντας για μία ακόμη φορά τη σημαντική έκθεση που αναδεικνύει το ελληνικό real estate σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με έμφαση στις αποκλειστικές επιχειρηματικές συναντήσεις και τους ξένους επενδυτές, η έκθεση στοχεύει στη σύναψη αποκλειστικών συνεργασιών κι ενίσχυση της εξωστρέφειας του ελληνικού επιχειρείν. Με βάση την επιτυχημένη συμμετοχή της έκθεσης στο Κατάρ τον Νοέμβριο του 2023, η 4η Premium Real Estate Expo είναι έτοιμη να προσελκύσει πλήθος διεθνών επενδυτών για ένα τριήμερο γεμάτο εμπορικές συναντήσεις.

Η Premium Real Estate Expo, είναι μια αμιγώς Β2B έκθεση που φέρνει σε επαφή επιχειρηματίες του μεσιτικού, κατασκευαστικού, τουριστικού και ξενοδοχειακού κλάδου με επενδυτές του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην ελληνική επικράτεια.

Μέσω του Hosted Buyer Program που πραγματοποιεί, η Premium Real Estate Expo έχει αναδειχθεί σε ένα δυναμικό «εργαλείο» που συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του κλάδου θέτοντας τις βάσεις για ένα δυναμικό αύριο. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Buyers Square» οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν απευθείας τους προσκεκλημένους επενδυτές και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί το 4ο Premium Real Estate Forum, όπου διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συζητούν και αναλύουν τις τάσεις και τις εξελίξεις στον χώρο του Real Estate. Ευκαιρίες ανάπτυξης, νέες κατασκευές, παθητικά κτίρια, νομοθεσία, φορολογικές και οικονομικές λύσεις, τίθενται στο μικροσκόπιο των ειδικών. Πρόκειται για το μεγάλο συνέδριο του κλάδου που μονοπωλεί το ενδιαφέρον!

Premium Real Estate Expo 2024 2

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style