Skipper ONDECK: Χορηγός στο NAVIGATOR ASSEMBLY 2024

Δανάη Μπεζαντάκου, CEO της Navigator Shipping Consultants

Πιστό στο όραμά του να γίνεται κοινωνός κάθε πρωτοβουλίας που αφορά τη ναυτιλία και να στηρίζει τις σημαντικές εκδηλώσεις, το Skipper ONDECK ενώνει τις δυνάμεις του με την Navigator Shipping Consultants και αναλαμβάνει τη Χορηγία Επικοινωνίας στο NAVIGATOR ASSEMBLY 2024, με θέμα "FORGE THE FUTURE".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, στο Grand Hyatt Athens.

Το Navigator Assembly στέκεται ως μια κλειστή συνάντηση, που ενώνει τους βασικούς ηγέτες και φορείς από διακεκριμένες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες. Χρησιμεύει ως αποκλειστική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για την προώθηση συζητήσεων μέσω συνεδριών στρογγυλής τραπέζης, εστιάζοντας σε καίρια θέματα της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Αυτά περιλαμβάνουν την απανθρακοποίηση, τον ανθρώπινο παράγοντα, την έξυπνη ναυτιλία, το ESG (περιβαλλοντική, κοινωνική και διακυβέρνηση) και τη ναυτιλιακή εφοδιαστική αλυσίδα.

NAVIGATOR ASSEMBLY 2024

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε κρίσιμα ζητήματα του κλάδου, να ανταλλάξουν απόψεις και να διερευνήσουν καινοτόμες λύσεις, προωθώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη και εξέλιξη στον τομέα της ναυτιλίας. Τα αποτελέσματα του Navigator Assembly 2024 θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν στο 23ο NAVIGATOR 2024 - THE SHIPPING DECISION MAKERS FORUM, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη Χίο & τις Οινούσσες από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Το Skipper ONDECK συμμετέχει σε αυτό το σημαντικό Forum που εδώ και 23 χρόνια αντικατοπτρίζει τα πιο κρίσιμα θέματα της Ναυτιλίας συμβάλλοντας με την χορηγία και υποστήριξη του στην επιτυχία του Navigator Assembly 2024..

website news 12

Σχετικά με την NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS

Η NAVIGATOR ιδρύθηκε το 1991 και για περισσότερα από 30 χρόνια, έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο εταιρειών ρυμούλκησης και πρακτορείων πλοίων σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας εξατομικευμένα προγράμματα στις πλοιοκτήτριες και διαχειρίστριες εταιρείες πλοίων σε περισσότερα από 1.400 λιμάνια παγκοσμίως, μειώνοντας έτσι σημαντικά τα λιμενικά τους έξοδα.

Το "NAVIGATOR- The Shipping Decision Makers Forum", μια από τις πιο παραδοσιακές εκδηλώσεις, διοργανώνεται σε ετήσια βάση από το 2001, φέρνοντας σε επαφή πλοιοκτήτες, στελέχη και διευθυντές της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας παγκοσμίως για να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για τα πιο κρίσιμα θέματα της Ναυτιλίας..

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style