Η «Μπεγνής Catering» είναι Premium Caterer του Olympic Yacht Show

Ένας ακόμα premium υποστηρικτής του 1ου Olympic Yacht Show, η «Μπεγνής Catering» θα επιμεληθεί το menu της έναρξης της πολυαναμενόμενης εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί 1-5 Οκτωβρίου στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Σούνιο.

Η «Μπεγνής Catering» διατηρεί το όνομά της από το 1985 και οι άνθρωποί της γνωρίζουν ότι η υψηλή γαστρονομία είναι συνδεδεμένη με την υψηλή ποιότητα. Χάρη στην πολυετή πείρα τους, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία τους, η εταιρεία Μπεγνής έχει καταξιωθεί ως το όνομα-συνώνυμο επιτυχημένων εκδηλώσεων.

 WeParticipate Sponsors PREMIUM BEGNIS CATERING
Για εταιρικό party, συνέντευξη Τύπου, συνέδριο, εγκαίνια, παρουσίαση προϊόντος, εταιρική συνάντηση, cocktail party, private dinner, επέτειος ίδρυσης, κοπή της πίτας, απονομή βραβείων –όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, το προσωπικό της εταιρείας εξασφαλίζει την πλήρη και επαγγελματική κάλυψη κάθε εκδήλωσης. Μοναδικές επιλογές εξοπλισμού και ιματισμού χαρίζουν στις εκδηλώσεις σας νότα πολυτέλειας, ενώ το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό σχεδιάζει μενού υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις γευστικές υποδείξεις σας.
Η μεγάλη λίστα συνεργατών, το μεγάλο εύρος εξοπλισμού, η ευελιξία του προσωπικού,τα εξατομικευμένα μενού και οι διαφορετικές εναλλακτικές προτάσεις, κάνουν τους ανθρώπους και τις υπηρεσίες της «Μπεγνής Catering» να ξεχωρίζουν.  

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style