Ο Δήμαρχος Πειραιά στις νέες εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Ο κ.Μώραλης ξεναγήθηκε στο νέο campus από τον Πρόεδρο του εκπαιδευτικού ιδρύματος, κ.Κωνσταντίνο Ροδόπουλο και τον κ.Ρωμανό Ροδόπουλο, Επικεφαλή της Ναυτικής Ακαδημίας του Κολλεγίου.

Την ευκαιρία να επισκεφθεί τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην καρδιά της πόλης του Πειραιά είχε ο κ. Γιάννης Μώραλης.

Ο κ. Μώραλης ξεναγήθηκε στο νέο campus από τον Πρόεδρο του εκπαιδευτικού ιδρύματος, κ. Κωνσταντίνο Ροδόπουλο και τον κ. Ρωμανό Ροδόπουλο, Επικεφαλής της Ναυτικής Ακαδημίας του Κολλεγίου. Κατά την ξενάγησή του, ο κ. Μώραλης είχε την ευκαιρία να κυβερνήσει και να χαράξει πορεία στον προσομοιωτή γέφυρας DNV-A 240 της Transas, έναν από τους κορυφαίους προσομοιωτές γέφυρας στον κόσμο και να επισκεφθεί τα τελευταίας γενιάς εργαστήρια της Ναυτικής Ακαδημίας:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΧΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ
ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΓΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ

MitropolColl 2

Ο κ. Μώραλης επισκέφθηκε τις νέες εγκαταστάσεις – οι οποίες από φέτος στεγάζουν τη νεοσύστατη Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου μαζί με τις υπόλοιπες ακαδημαϊκές Σχολές - στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας του Δήμου Πειραιά με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΑΚΜΗ.

Η σταθερά ανοδική πορεία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και οι αυξανόμενες εκπαιδευτικές του ανάγκες οδήγησαν στη δημιουργία του νέου αυτού υπερσύγχρονου campus 11 ορόφων και συνολικά 3.500m². Το κτίριο βρίσκεται σε κομβικό σημείο του Πειραιά, στην Πλατεία Τερψιθέας επί της οδού Κολοκοτρώνη, με εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας, ενώ ο παλμός της ζωής της πόλης χτυπά δυνατά στην περιοχή με άμεση πρόσβαση στην τοπική αγορά και το λιμάνι.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style